Polițiștii locali, trimiși de Gutău la încasat de bani! Oprește taxele abuzive pentru parcări rezidențiale! Semnează petiția!

0
6357

https://www.petitieonline.com/renunarea_de_ctre_primria_ramnicu_valcea_la_perceperea_taxelor_de_parcare_in_zonele_rezideniale_din_municipiul?fbclid=IwAR0h37ay-0Os6fjKsT8Dqw1COSe27Qlz7MuypE0VHIF6AMvXQhFojlX3aZQ
La ordinul (verbal, pentru că altfel nu înțeleg de ce absolut nimeni nu poate să prezinte o dispoziție scrisă) primarului Mircia Gutău, polițiștii locali au ieșit în număr mare pe străzile din Râmnicu Vâlcea, pregătindu-se de încasarea unor sume consistente provenite din amenzile pentru parcarea pe locurile taxate abuziv de primărie.

Zeci de cetăeni îmi trimit zilnic, ori mă cheamă la fața locului, în diferite zone ale orașului pentru a cosntata aceste situații. Tuturor le recomand săcontinue semnarea petiției, fie în format online (vezi linkul de sus), fie fizic (persoană îndrumătoare Bogdan Țigaret).

“Acesta este efectul taxării parcărilor de reședință. Parcările cu plată rămân frecvent goale, mașinile celor care parcau pe aceste locuri sunt parcate în parcările din spatele blocurilor. Chiar nu va pasă de râmniceni, domnule primar fără viziune?”, a explicat ieri și tânărul inginer liberal pe contul său de Facebook, alăturând postării două videoclipuri exemplificative.



LĂSAȚI UN MESAJ