Eveniment inedit! Paradă Honda Goldwing cu zeci de motocicliști pe traseul Băile Olănești – Râmnicu Vâlcea și retur

0
4608

În intervalul 28 – 30 mai 2021, stațiunea vâlceană Băile Olănești găzduiește o primă întrunire a grupului de motociclişti proprietari de Honda Goldwing (Honda Goldwing Romania).

“Sâmbătă, 29 mai, în jurul orei 18.00, o să organizăm şi o paradă cu plecare de la Olăneşti pe ruta Râmnicu Vâlcea – retur. Pentru buna desfășurare a paradei vom avea suportul Poliției Rutiere, Jandarmeriei şi Primăriilor din localitățile prin care avem traseul. Persoană de contact din partea HONDA GOLDWING ROMANIA este domnul inginer Tudor Alexandru, telefon 0745.264.297”, anunță organizatorii.

Honda GoldWing în parcare la Shopping City Mall

“În Vâlcea nu sunt foarte mulți posesori de GoldWing, dar cu siguranță ar fi mulți interesați măcar de desfășurarea unui astfel de inedit eveniment. Au confirmat prezența peste 50 de motocicliști din întreaga țară, inclusiv din Republica Moldova. Sperăm să ne ajute și vremea, adică să nu plouă”, explică Iulian Puican, mândru posesor al unei astfel de bijuterii.

Evenimentul a fost inițiat de proprietarii Hotelului Regia, deja conscarat pentru că aduce în stațiunea vâlceană grupuri țintă de nișă diferite de tradiționalii turiști care vin în stațiunea vâlceană cu bilete de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ