Virgil Pîrvulescu solicită CL Râmnicu Vâlcea mandat pentru aducerea în patrimoniul municipalității a 42,57 hectare de la falita Oltchim SA și 24,7 hectare de la Ministerul Educației

0
10646

“Nu renunț, orice ar fi! Parcul industrial nu este un moft. Locuitorii au nevoie de locuri de muncă și de un salariu mai mare”, susține viceprimarul PNL. Virgil Pîrvulescu anunță că va solicita Consiliului Local Râmnicu Vâlcea să fie desemnat pentru a întreprinde demersurile legale necesare intrării în patrimoniul UAT Râmnicu Vâlcea a suprafeței de 42,57 hectare rămase din patrimoniul falitei SC Oltchim SA, precum și a terenurilor (aproape 25 hectare) și imobilelor ce au aparținut fostei unități militare Vlădești.

“Parcul industrial nu este un moft, el este o necesitate pentru confortul social al locuitorilor din Râmnicu Vâlcea! Încă de când m-am decis să candidez la primăria orașului Râmnicu Vâlcea, prioritatea mea numărul 1 a fost realizarea Parcului Industrial și, implicit, creșterea numărului de locuri de muncă bine plătite din orașul nostru.
Criza din ultimul an ne-a dovedit cât de greu este să nu ai un loc de muncă stabil și un venit decent, care să-ți permită să ai un stil de viață echilibrat. În orașul nostru este nevoie de locuri de muncă, este nevoie de industrie. Nu ne putem baza la nesfârșit pe o economie șubredă, bazată pe servicii și comerț.
Tocmai din acest motiv nu am renunțat la planul meu nici din postura de consilier local și viceprimar. Încă din luna decembrie am pus pe ordinea de zi realizarea unui SRL care se va ocupa de administrarea parcului industrial ce urmează a fi înființat.
Din păcate, toate inițiativele mele în acest sens au fost blocate, prin încălcarea legii și prin abuzuri în serviciu din partea unei părți din personalul primăriei. Nu renunț orice ar fi!
Locuitorii din Râmnicu Vâlcea au nevoie de locuri de muncă și de un salariu mai mare. Parcul industrial nu este un moft, el este o necesitate pe care râmnicenii o resimt zi de zi
.

Când alții spun că nu există teren pentru dezvoltarea unui parc industrial, prin fotografia atașată vă demonstrez falsitatea spuselor lor și lipsa interesului față de dezvoltarea orașului nostru.
Pentru că îmi asum ceea ce susțin, voi propune ca printr-o hotărâre de Consiliu Local să fiu desemnat să întreprind demersurile legale pentru intrarea în patrimoniul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea a suprafeței de 42.57 ha rămase din patrimoniul falitei SC Oltchim SA, cât și a terenurilor și imobilelor ce au aparținut fostei unități militare Vlădești.
Astfel, prin votul exprimat de către consilierii locali, dumneavoastră, cetățenii, veți vedea cine este împotriva dezvoltării orașului și aducerii investitorilor.
Doar uniți reușim să fim mai buni!”

Virgil Pîrvulescu, PNL, viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ