Înfrângere dramatică pentru Gutău, PSD și PER! Curtea de Apel Pitești i-a repus în funcții pe viceprimarii Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu

1
10467

Luni, 8 februarie, un complet al Secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curții de Apel Pitești a casat sentința anterioară a Tribunalului Vâlcea, a rejudecat speța și i-a repus în funcții pe viceprimarii Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu din partea Alianței pentru Râmnic PNL –  USR-PLUS, sentința fiind definitivă. Totodată, instanța i-a obligat pe reclamanții inițiali, cei 11 consilieri municipali ai PER și PSD, să achite celor doi 5.300 de lei cheltuieli de judecată. Hotărârea magistraților CA Pitești arată limpede cine a aruncat, de fapt, fără discernământ civic, într-un absurd blocaj activitatea administrației locale din municipiul reședință de județ, dar pune în lumină nefastă, din nou, și prestanța profesională a unor magistrați din cadrul Tribunalului Vâlcea.

Soluția pe scurt a instanței: “Admite recursurile. Casează sentinţa în parte şi, în rejudecare, respinge cererea de suspendare ca neîntemeiată. Obligă pe reclamanţi să plătească pârâţilor Gheorghiu Andrei Florin şi Pîrvulescu Virgil 5000 lei cheltuieli de judecată. Menţine în rest sentinţa. Obligă pe intimaţii-reclamanţi să plătească recurenţilor pârâţi 300 lei cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă.
Document: Hotarâre  113/2021  08.02.2021”
Sursa: http://portal.just.ro/46/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=9000000000101873&id_inst=46

“De astăzi Râmnicu Vâlcea are din nou viceprimari, pe mine și pe colegul meu, Andrei Gheorghiu. Așa cum am spus încă de la început, noi am venit la primărie pentru a lucra pentru cetățeni și pentru a dezvolta orașul nostru.
Sperăm că deznodământul acestui proces îi va trezi la realitate pe colegii noștri din Consiliul Local de la PSD și PER, făcându-i să conștientizeze că Alianța pentru Râmnic respectă întotdeauna legea, în toate acțiunile pe care le întreprinde.
De asemenea, poate și primarul și secretarul general ar trebui să mai citească încă o dată legile și să se asigure că știu despre ce vorbesc, atunci când fac anumite declarații publice. Astfel, s-ar opri din a face tot felul de abuzuri în serviciu!
Este timpul să lăsăm procesele și alte activități care nu fac decât să îngreuneze misiunea noastră de a dezvolta Râmnicu Vâlcea. Este timpul să ne apucăm serios de treabă. Dragi cetățeni, de mâine mă veți găsi atât pe mine, cât și pe colegul meu, Andrei Gheorghiu, la primărie, unde vom munci pentru binele dumneavoastră. Suntem aici pentru voi! Împreună #deschidemorașul și #dămvocecetățenilor!”
, susțin Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu în comunicatul comun remis presei și postat pe paginile fiecăruia de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ