Cristian Buican: “Grupul deputaților PNL nu participă la votul moțiunii de cenzură. Gestul PSD este neconstituțional și profund iresponsabil”

0
4850

Președintele PNL Vâlcea subliniază că România este în luptă cu pandemia și suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegeri. PSD a lăsat țara cu depozitele goale de medicamente și apoi a sabotat permanent eforturile Guvernului Orban.

“Grupul deputaților PNL nu participă la votul asupra moțiunii de cenzură, pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni. Moțiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze: PSD vrea sa dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în luptă cu pandemia și ca suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale și parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituțional, ci și unul profund iresponsabil.
După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanență o luptă pentru sabotarea guvernului. S-au plâns că măsurile luate de guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare și rezultatul este că am ajuns la o medie de peste 1.200 de cazuri pe zi. Au lăsat guvernul fără posibilitatea unor acțiuni legale și, astfel, numărul cazurilor grave de pe secțiile ATI a explodat.
Lupta de gherila a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii și salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situația de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat.

Acum, baronii roșii ai PSD vor sa genereze o criză politică, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD! Nicăieri în lume, un partid nu a forțat o moțiune de cenzură în perioada pandemiei!
PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituțional și împotriva intereselor de stabilitate politică a unei țări aflate încă în război cu pandemia!”
, arată deputatul Cristian Buican

LĂSAȚI UN MESAJ