Matematicianul Mihai Hrenciuc și medicul Cristiana Gândăcioiu deschid lista Partidului Verde pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea

0
3990

Luni, 17 august, și filiala Vâlcea a Partidului Verde a depus dosarele de candidaturi la Biroul Electoral Județean Vâlcea, respectiv Birourile Electorale de Circumscrpții.  Formațiunea preluată de Florin Călinescu la nivel național a fost resuscitată de o parte dintre cei care au părăsit USR Vâlcea anul trecut care a preluat responsabilitatea de a da vâlcenilor șansa unei noi opțiuni politice oneste în domeniul  ecologiei. Aluzia autorului acestor rânduri se referă la PER, formațiunea breloc a PSD, una care parazitează în România curentul generos al grijei pentru mediul înconjurător. Nu întâmplător, Partidul Verde este singura formațiune politică din România afiliată la Verzii Europeni, care dau al patrulea grup ca mărime și în Parlamentul European.

În scurtul timp avut la dispoziție, plus imposibilitatea deplasărilor în teren pentru câteva luni cauzată de pandemie, Dan Tăcutu Vardi (liderul județean), Mihai-Petrică Hrenciuc (liderul organizației Râmnicu Vâlcea) și echipa lor au reușit să înființeze 18 organizații locale. Azi, prezentăm lista cu care se înfățișează în fața alegătorilor din Râmnicu Vâlcea, pentru alegerile la Consiliul Local din 27 septembrie a.c.:

1.Mihai-Petrică HRENCIUC
2. Cristiana GÂNDĂCIOIU
3. Laura-Mihaela NUELOIU
4. Ileana TĂNASE
5. Florin ILIE
6. Daniela BREAZU
7. Adrian-Vasile POPA
8. Ștefan-Tiberiu CARAGEA
9. Elena UDRESCU
10. Ion GHEORGHE

LĂSAȚI UN MESAJ