Țigaret: Gutău a reușit să facă „Drumul spre NICĂIERI”

0
10887

În Râmnicu Vâlcea a apărut o nouă stradă. Cel puțin asta reiese din analiza celei mai recente opere de artă a primarului Mircia Gutău. 30 de metri de platformă, asfalt și borduri între trei blocuri (S2, S3 și S4) din Cartierul Nord, în apropiere de strada Rapsodiei.
Vreo doi dintre tot mai puținii fani înfocați ai edilului-șef au încercat, în comentarii online, să găsească explicații acolo unde chiar nu există urmă de rațiune și bun simț, invocând nevoia de acces pentru vidanjă sau pompieri. N-au realizat că mai rău i-au făcut imaginii lui Gutău, care nu a fost capabil să rezolve problema canalizării la cele câteva blocuri din zonă timp de patru ani.
În aprilie vă arătam, tot împreună cu Bogdan Țigaret, candidat din partea PNL pentru Consiliul Local, că a fost inventată în Ostroveni o altă stradă. Pentru că nu am găsit-o în nomenclatorul stradal, am botezat-o noi, ad-hoc, strada “Covid-19”, pentru că a fost realizată pe șest, când vâlcenii stăteau în casă din cauza pericolului pandemic. E o stradă care “înțeapă” ilegal Bulevardul Pandurilor, iar eventuala ei justificare stă cel mult în câteva mofturi din zonă. Am amintit asta pentru a sublinia, încă o dată, mentalitatea și modul de operare al primarului recidivist. Proiecte de succes, nu?

Drumul spre nicăieri al domnului #PrimarFaraViziune.#ArFiDeRasDacaNuArFiDePlans

Publicată de Bogdan Florin Tigaret pe Miercuri, 1 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ