Organizația de Pensionari Speciali a PSD Vâlcea a strâns semnături pentru obligarea Guvernului să le majoreze pensiile cu încă 40%! Șefi de pluton, foștii ofițeri de poliție Florian Marin și Mitică Văduva

1
15978

Am tot așteptat să vedem dacă și în ce mod abordează presa locală subiectul lăsat să “scape” către publicul larg chiar de către membri ai PSD Vâlcea. Cu o singură excepție, deloc surprinzător din păcate, liniște totală. Iar excepția de care aminteam a omis esențialul.

“Urmare adreselor (sic!) interne nr. 5/06.06.2020 și nr. 7/10.06.2020 primite de la Organizația Pensionarilor Social-Democrați, privind acțiunea de strângere de semnături de la persoane cu vârsta de peste 18 ani, pentru susținerea respectării de către GUVERNUL ROMÂNIEI a prevederilor Legii nr. 127/2019 din 8 iulie 2019 privind sistemul public de pensii, în special majorarea punctului de pensie cu 40% începând cu data 01.09.2020, vă rugăm ca până la data de 24 iunie 2020 să transmiteți la sediul Organizației Județene Vâlcea a PSD listele cu semnături, pentru a putea fi centralizate, îndosariate și trimise Biroului Executiv Central al OPSD”, se arată în documentul intern.

Cu alte cuvinte, organizația de pensionari a PSD Vâlcea, condusă interimar de un pensionar special, Dumitru Văduva, fost ofițer de poliție, cărora li se adaugă și alți pensionari speciali, în frunte chiar cu secretarul executiv al formațiunii, fostul comisar-șef Florian Marin, se luptă pentru ca Guvernul să respecte majorarea cu 40% a punctului de pensie, impusă de PSD prin lege în Parlament fără a preciza și sursa de finanțare a acestei operațiuni deșănțat populiste. Deci inclusiv pentru mărirea încă o dată a pensiilor lor imense.

Dumitru Văduva și Florian Marin

Până acum șapte luni, Florian Marin a fost prefectul județului, iar Mitică Văduva unul dintre consilierii săi personali, cumulând salariile babane cu pensiile obținute înainte de limită de vârstă. De serviciu, de neserviciu, mici și foarte oneste nu sunt, iar cumulul pensie de stat-salariu de la stat cu atât mai scandalos, dacă ne raportăm la echitatea socială invocată doctrinar de PSD! Valabil și în cazul deputatului-minune Eugen Neață! Domnilor, tot respectul pentru carierele dumneavoastră profesionale, dar asta e o culme a nesimțirii pe care o atingeți! Așa stând lucrurile, exagerarea din titlul ales de mine nu e deloc o exagerare.

La nivel național, OPSD e condusă de Ion Popa și dă raportul direct secretarului general Paul Stănescu. Exemplu edificator:
https://www.psd.ro/comunicat-de-presa-organizatia-pensionarilor-social-democrati/

1 COMENTARIU

  1. Căcați de PSD-isti comuniști ce sunteți, a-ți distrus țară ați vînduto bucată cu bucată și ca recompensă vreți pensiile mărite, meritați înpuscați,

LĂSAȚI UN MESAJ