Votează-l pe Mihai Ţigaret ACUM, poziția 10 în MAREA FINALĂ “Românii au talent”!

0
8864

Susține-l pe Mihai Țigaret prin vot, trimițând codul de votare 10, prin SMS la numarul 1264 (tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus), sau online, accesând https://vot.romaniiautalent.protv.ro/! Ponderea votului pe aplicația online este de 30%, iar cea prin SMS de 70%.

Pe 6 martie a.c., o țară întreagă vedea cum Mihai Ţigaret (13 ani) i-a impresionat cu talentul și dezinvoltura sa pe jurații, prezentatorii și telespectatorii îndrăgitei emisiuni. Uluită, la rândul său, Andra Măruţă a fost cea care i-a acordat adolescentului vâlcean al şaselea Golden Buzz din sezonul 10! Vineri, 29 mai, cu pasiunea și curajul care l-au făcut deja celebru, Mihai va concura în MAREA FINALĂ “Românii au talent”. Îi urăm mult succes şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne-a pregătit.

De la ora 20:30 va începe televotingul. Vor fi din nou momente spectaculoase și pline de emoție la PROTV, pregătite de cei 10 câștigători ai Golden Buzz-ului din acest sezon: Mihai Țigaret, Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan, Theodor Marcu. Talentul este la ei, iar votul este la telespecatori, care pot decide care dintre cei 10 merită să câștige cele trei premii puse la bătaie în sezonul 10 din “Românii au talent”. De asemenea, votul îți poate aduce unul din cele 30 premii oferite de LIDL. Îndrăznește să mizezi pe concurentul pe care-l vezi pe primul loc și poți câștiga vouchere de cumpărături de 250 de lei dacă vei avea dreptate! Concurenții vor putea fi votați pentru marele premiu începând de vineri, de la ora 20:30.

La 13 ani, Mihai Ţigaret, originar din Vâlcea, este văzut ca unul dintre copiii minune ai muzicii simfonice, iar în presă a fost numit „micuţul Clayderman”.
De când cântă la pian, nu se visează decât un mare pianist. Este vorbăreţ, deschis şi îi place la nebunie să fie pe scenă. Îi place să fie primul, dacă s-ar putea, la toate. ”Este năzdrăvan”, spune bunica.
Are 13 ani şi este elev al Şcolii Gimnaziale WALDORF, structură a Liceului Tehnologic Forestier din Râmnicu Vâlcea. Este şi elev al profesoarei Mihaela Manafu de la Liceul de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea, dar ia, de doi ani, şi cursuri cu un profesor universitar de muzică din Bucureşti.
La vârsta de nouă ani, pentru că îi plăcea muzica, Mihai a încercat să cânte pe o pianină de jucărie. După puţin timp a contactat un profesor de pian pentru a învăţa pianul în stil profesionist.
Premiat de nenumărate ori. Mihai a avut un recital de pian solo la Filarmonica “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. În martie 2019 a câştigat premiul I la Festivalul-Concurs Pro Piano desfăşurat în Sibiu, la care a interpretat “Rapsodia Ungară”, o piesă celebră şi dificilă chiar şi pentru profesionişti. În iunie, a participat la concursul de pian Musica Mundi din Bucureşti, unde a câştigat marele premiu Acordat de Casa Pianelor Boem & Bol, o pianină în valoare de 4.500 de euro. Bunicii au spus organizatorilor că au deja un pian foarte bun acasă, aşa că au convenit împreună ca premiul să constea de fapt într-un pian cu coadă.

Mihai se pregăteşte să dea examen la Colegiul Naţional Dinu Lipatti din Capitală, unde cel mai probabil o să intre, iar bunicii sunt dispuşi să se mute aici cu el.

Participarea la Românii au talent reprezintă o ieşire importantă în public. Dacă ar câştiga, bunicii ar cumpăra o locuinţă în Bucureşti pentru ei, iar lui Mihai i-ar cumpăra un pian de o mai bună calitate.
În urma dialogului cu el, Florin Călinescu s-a declarat învins şi s-a ridicat să plece acasă, iar Andra a apăsat cel de-al şaselea Golden Buzz al sezonului: “Te ador, efectiv!”

LĂSAȚI UN MESAJ