VIDEO. Premium Concept Râmnicu Vâlcea produce zilnic până la 25.000 de viziere de protecție împotriva COVID-19, la prețuri fără concurență!

0
11783

Pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19, Premium Concept Proiect Râmnicu Vâlcea produce, din a doua jumătate a lunii martie a.c., viziere de protecție reutilizabile. Capacitatea de producție este de până la 25.000 de bucăți pe zi, asigurată de echipamente performante achiziționate în cadrul unui ambițios proiect finanțat cu fonduri europene. Acest detaliu permite societății să ofere și un preț foarte competitiv pentru produs. Până acum, Premium Concept a vândut produsele cu un preț mediu de 10 lei per bucată (pe platformele comerciale online prețul mediu pornind de la 14 lei) însă acesta poate coborî chiar și până la cinci lei pe bucată pentru comenzile mari.

Produsele societății vâlcene vin în întâmpinarea cererii ridicate de materiale de protecție, necesare în medii cu expunere ridicată la infectarea cu noul coronavirus. Se adresează atât cetățenilor doritori, cât și instituțiilor, firmelor și angajaților din diferite domenii de activitate. Ele se bucură deja de apreciere, printre primele comenzi importante numărându-se cele ale unor companii vâlcene precum Nordexim, Marna sau Cegim, care au și donat produsele către sistemul medico-sanitar din județ.

Detalii și comenzi, accesând pcprint.ro, e-mail office@pcprint.ro

Viziere de protecție. Material:  polietilenă (PET), transparent, lucios, ultraclear, produs în România. Caracateristici ale echipamentului de protecție: simplu de dezinfectat, ușoară, refolosibilă, reglabilă (se fixează cu bandă), rabatabilă (viziera poate fi ridicată fără a fi scoasă de pe cap), ventilată, poate fi utilizată și de către persoanele care poartă ochelari, dar și de copii. Dimensiuni ale ecranului: universală sau configurată.
Scutul rezistent al vizierei previne contactul cu particule de picături, praf, aerosoli. Însoțită cu o mască de protecție, viziera oferă o siguranță în plus.

LĂSAȚI UN MESAJ