Țigaret îi recomandă lui Gutău suspendarea cât mai rapidă a transportului în comun din Râmnicu Vâlcea

1
9090

Inginerul Bogdan Țigaret atrage atenția conducerii Primăriei Râmnicu Vâlcea că, în contextul epidemiei de coronavirus, se impune suspendarea transportului în comun pe raza municipiului reședință de județ în cel mai scurt timp posibil.


“În autobuzele societății de transport în comun ETA SA intră zilnic mii de oameni. Este de ajuns să intre o singură persoană infestată cu Covid-19 într-un astfel de spațiu inchis și coronavirusul îi poate contamina imediat pe toți pasagerii ce se afla la acel moment în autobuz. Mergând acasă, aceștia pot intra în contact cu alte persoane și iata cum se poate ajunge la o infestare în lanț dintr-o eroare de evaluare și decizie la timp. Degeaba se dezinfectează la intrarea pe traseu, sau la fiecare capăt de linie, dacă în timpul efectuării transportului se poate urca o persoana infestată. Pot fi păstrate doar traseele absolut vitale, cum ar fi cele care duc muncitori în schimburile de pe platforma chimică, dar și acolo trebuie impuse reguli stricte, nimeni să nu urce fără măsuri de protecție, mască facială și mănuși. Îi rog pe toți vâlcenii să stea în casă și să iasă doar în cazuri de maximă necesitate, iar când apar aceste cazuri să mearga pe jos, să poarte măști și mănusi și, totodata, să se spele bine pe mâini când ajung acasă. Dumnezeu să ne ajute pe toți să trecem peste această grea încercare!”, a declarat tânărul liberal vâlcean.

Tot miercuri, 19 martie, și celebrul polițist Marian Godină a atras atenția, printr-o postare pe propria pagină de Facebook, despre pericolul pe care îl reprezintă păstrarea operaționale a serviciilor de transport în comun.

Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.Trebuie să fii…

Publicată de Marian Godina pe Miercuri, 18 martie 2020

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ