Țigaret: “Gutău rămâne un #primarfărăviziune. Drumul de legătură cu satul Olteni a rămas neasfaltat și în al patrulea an de mandat”

0
7676

Administrația unei comune vecine cu Râmnicu Vâlcea demonstrează că a făcut mai multe pentru cetățenii ce au în cărțile de identitate domiciliul în municipiul reședință de județ decât primarul acestuia. Tânărul inginer Bogdan Țigaret a observat că Primăria Bujoreni a asfaltat drumul care face legătura între cele două localități pe malul drept al Oltului, însă Primăria Râmnicu Vâlcea nu a mai catadicsit să continue lucrarea, deși are un buget generos pentru astfel de lucrări an de an.


“Așa arată intrarea în Municipiul Râmnicu Vâlcea, la granița cu comuna Bujoreni, venind dinspre satul Olteni. Întrucât foarte mulți cetățeni ai Râmnicului au început să se mute în comuna Bujoreni, alegând sa locuiască la casa și nu la bloc, dimineața și la orele de vârf, se creează cozi foarte mari la sensul giratoriu de la întrarea în Râmnicu Vâlcea situat în partea de nord a orașului. Intrarea în DN7 dinspre Olteni este foarte periculoasă, iar asfaltarea porțiunii de drum din poză ar ajuta foarte mult râmnicenii care locuiesc în Bujoreni să ajungă mai repede și în siguranță la serviciu. Nu mă aștept ca domnul primar să asfalteze, întrucât dânsul (sic! – n.r.) este un #PrimarFaraViziune”, a pregizat Bogdan Țigaret.
Nu e exclus ca actualul primar să ia, totuși, aminte la propunerile inginerului liberal și apoi să și le însușească, în stil caracteristic, doar și-a început campania electorală. Ar fi, totuși, un câștig pentru cetățenii din zonă, măcar acum, în ceasul al doisprezecelea din mandatul edilului-șef.

LĂSAȚI UN MESAJ