Vineri, 31 Ianuarie, se deschide Transalpina Ski Resort

0
8138

În ciuda vremii (dar și vremurilor) nefavorabile, cochetele pârtii de la Vidra-Voineasa vor fi, în sfârșit, accesibile iubitorilor sporturilor de iarnă.


“Abia astăzi au fost condiții optime pentru o zăpadă artificială de calitate. Din zori, tunurile și lanciile duduie și cern la zăpadă de zor. Nu am văzut nici un comunicat oficial, nici pe site-ul primăriei, nici pe site-ul administrației SRT, dar toată suflarea implicata în prepararea celor mai bune condiții posibile de ski&snowboard, vorbește și muncește de zor pentru deschiderea din 31 ianuarie 2020. Nerăbdători, zicem: Să fie ger, să fie iarnă! Șezi vântule blând să cearnă și aștearnă gura tunurilor scânteietoarea zăpadă! Să ningă grămadă de albă, pufoasă! HAI IARNĂ, HAI!”, este mesajul postat de administratorii paginii de Facebook Domeniul Schiabil Transalpina joi, 23 ianuarie.
Observațiile le-au fost confirmate, vineri, 24 ianuarie fiind făcut și anunțul deschiderii oficiale a domeniului schiabil.
Pregătiți cum se cuvine vă așteaptă și Centrul Alpina Ski: “Ca de obicei, vă așteptăm cu surprize, așa că vino și tu să testezi cele mai noi echipamente de ski și snowboard, pe care le găsești doar la Alpina Ski. Stai cu ochii pe pagina noastră să vezi ce ti-am pregătit pentru sezonul acesta”. (https://www.facebook.com/alpinaskividra/)

https://www.facebook.com/TransalpinaSki/videos/518673905669823/

LĂSAȚI UN MESAJ