Fenomene paranormale la Apavil Vâlcea SA! Angajați de curând, cu eforturi la limita legii, încep să demisioneze…

0
5295

Marți, 26 noiembrie, Silvana Bianca Anastassia Cojușneanu a demisionat din funcția de Șef Birou Consilieri Juridici. Evenimentul s-a petrecut la fix o lună după ce s-au făcut eforturi considerabile pentru a obține postul respectiv într-o zi.


Motivul invocat: rațiuni de ordin personal. Sursele noastre din cadrul societății care administrează alimentarea cu apă și canalizarea în județ susțin că aceste “rațiuni” ar avea legătură cu contestațiile care i s-au făcut pentru unele decizii și cu presiunile puse de conducerea societății să semneze pentru lucruri aflate la limita legalității. Dacă este așa, sunt exact aceleași motive pentru care a demisionat și șeful de birou dinaintea ei.
Fenomene similare au loc și la Unitatea de Implementare Proiecte Externe. Cea de care s-a legat, oarecum, și scandalul provocat de articolul nostru cu privire la anumite “prospecții” ale societății, omise din informarea clienților captivi, vâlcenii. Deja o demisie confirmată și încă una anunțată, inclusiv Manuela Văcărel (una dintre rudele lui Gheorghe Pendiuc), și ea anjată pe repede înainte nu demult (prin vară).
Și când te gândești că Râmnicu Vâlcea abia ce s-a înfrățit cu orășelul Dura (nici 25.000 de locuitori) din Palestina, care duce lipsă de multe, dar mai ales de sistem de alimentare cu apă și canalizare…

Pe același subiect, citiți și:
http://valceainfo.ro/2019/10/25/logica-binelui-social-democrat-si-ecologist-gutau-si-pendiuc-par-ca-au-gasit-la-valcea-apa-aerul-si-fraierul/

LĂSAȚI UN MESAJ