Guvernul liberal încearcă să repare ce au distrus PSD-iștii in Valcea: întâlnire între Ministrul Economiei, patronatul și sindicatul de la Ciech Soda – USG

0
3346

În urma demersurilor făcute, luni, de la ora 10.00, la sediul Ministerului va avea loc o întâlnire între Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, domnul Virgil Daniel Popescu, sindicatul și patronatul de la Ciech Soda (Uzinele Sodice Govora).


“Această întâlnire, la nici două săptămâni de la instalarea Guvernului Orban, reprezintă un semnal puternic și un prim semn de normalitate a Guvernului României privind problemele grave de pe platforma chimică din județul Vâlcea.
Consider că seria întâlnirilor de acest gen trebuie sa continuie și îmi exprim speranța ca în urma acestor întâlniri să se găsim soluții pe termen scurt pentru păstrarea locurilor de muncă, dar mai ales pentru a creiona și a propune soluții viabile pe termen mediu și lung. Subliniez faptul că reprezentanții PNL de la nivel județean și central susțin orice demers onest și real de rezolvare a celei mai grave probleme economice cu care s-a confruntat județul Vâlcea în ultimii 10 ani. Păstrarea locurilor de muncă trebuie să reprezinte principala preocupare a tuturor celor care iubesc județul Vâlcea!”, a declarat deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ