Alertă! Klaus Iohannis se întâlnește vineri cu vâlcenii la Casa de Cultură a Sindicatelor. Vine și Prim-ministrul Ludovic Orban

0
5104

Vineri, 8 noiembrie, candidatul PNL la funcția de Președinte al României Klaus Iohannis poposește la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 16.00. El va fi însoțit de Prim-ministrul LUDOVIC ORBAN și alți membri ai guvernului României! Duminică, 10 noiembrie, are loc primul tur al alegerilor prezidențiale. 


Numărul celor care doresc să-l vadă și asculte live, să dea mâna cu actualul Președinte, ori să-i adreseze întrebări este deja foarte mare. Conducerea PNL Vâlcea se așteaptă ca în ziua repectivă afluența de simpatizanți să fie și mai mare, Iohannis fiind un demnitar foarte popular în rândul vâlcenilor. Organizatorii întâlnirii anunță cu regret că, din cauza condițiilor impuse de SPP, accesul în sală va fi permis strict pentru cele câteva sute de persoane ale căror date vor fi transmise în scris, pentru verificare, instituției de protocol și pază la nivel înalt. Dar, PNL Vâlcea a decis montarea unor ecrane și în afara sălii, astfel ca simpatizanții să poată urmări discursul Președintelui României.

PNL Vâlcea este organizația fanion a liberalilor în Oltenia, rezultatele acestei filiale situând-o pe primul loc în regiune de foarte mulți ani. La alegerile europarlamentare din 26 mai a.c., PNL Vâlcea a revenit pe primul loc în opțiunile vâlcenilor la vot politic, după trei ani dominați de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ