PNL Vâlcea continuă pe mâna lui Constantin Bârzăgeanu la Mihăești: “Echipa performantă nu se schimbă!” (P)

0
3503

În urma apariției în câteva publicații județene a unor materiale de presă ce insinuează o lipsă de susținere politică din partea PNL Vâlcea privind o nouă candidatură din partea PNL a domnului Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei Mihăești, pentru un nou mandat de primar, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, face următoarele precizări pentru corecta informare a vâlcenilor:


Informațiile la care facem referire sunt doar niște simple zvonuri și dezinformări fără niciun fel de corespondent în realitate. PNL Vâlcea își manifestă întreaga susținere politică față de actualul primar al localității Mihăești, domnul Constantin Bârzăgeanu, și pentru echipa de consilieri locali ai PNL. Pe această cale, dezavuăm orice încercare de manipulare privind stabilirea candidaților de primari ai PNL Vâlcea pentru alegerile locale din anul 2020.
Echipa performantă nu se schimbă! Atâta timp cât cetățenii localității Mihăești consideră că actuala echipă de la PNL (primar și consilieri locali) asigură o administrare eficientă și performantă a localității în care trăiesc, PNL Vâlcea nu are niciun motiv să nu susțină în continuare o echipă ce a demonstrat că este iubită de comunitatea din Mihăești.
Echipa câștigătoare nu se schimbă! Unul dintre cele mai sănătoase principii din sport este acela că ”echipa câștigătoare nu se schimbă!”. Acest principiu este unul asumat de către PNL Vâlcea de peste 10 ani, iar istoria politică recentă demonstrând nu doar că acest principiu e corect, dar aduce și performanță politică și administrativă.
În acest moment, toți membrii PNL Vâlcea (de la președintele filialei și până la membrii simpli) se concentrează exclusiv pe dezideratul asumat privind câștigarea alegerilor prezidențiale de către domnul Klaus Iohannis, atât la nivel județean cât și la nivel național. Sugerăm tuturor celor care doresc să susțină România Normală, să vină alături de PNL și să pună umărul la dezideratul PNL, reconstrucția pe baze sănătoase ale României.
Departamentul de comunicare al PNL Vâlcea
Foto credit: https://www.stirilekanald.ro/rasturnare-de-situatie-in-cazul-primarului-hot-din-valcea-care-a-furat-un-obiect-dintr-un-hotel-a-fost-o-gluma-proasta-18662933

LĂSAȚI UN MESAJ