Flacăra Horezu o va întâlni pe Astra Giurgiu în șaisprezecimile Cupei României

0
2563

Flacăra Horezu evoluează în Liga 3 (n-ar stica să-și revizuiască și FRF cunoștințele de limba română) de fotbal. Dacă anul trecut, primul de după promovare, a arbitrat la propriu lupta pentru promovare în eșalonul superior, anul acesta are deja un parcurs impresionant și în competiția knock-out, Cupa României.


Miercuri, 11 septembrie, formația din Treapt a reușit o surpriză de proporții, eliminând din competiție o formație cu pretenții chiar la promovarea în prima ligă de fotbal, Campionii FC Argeș Pitești, cu scorul de 2-1.
Joi, tragerea la sorți i-a decis un adversar și mai greu în șaisprezecimi: Astra Giurgiu, fostă campioană națională și câștigătoare a Cupei României. Partida va avea loc între 24 și 26 septembrie, cel mai probabil la Horezu. Asta, însă, doar în situația în care nici o televiziune nu va solicita transmiterea meciului, situație în care se va alege o altă arena care să asigure condițiile necesare pentru acest lucru. O posibilă varianță de rezervă ar putea fi chiar stadionul din parcul Zăvoi – Râmnicu Vâlcea, rămas nefolosit de seniori la decizia primăriei din 2016 de a desființa echipa ce activa în liga secundă.

LĂSAȚI UN MESAJ