Cristian Buican, director de campanie al PNL Vâlcea și pentru prezidențiale. Claudia Banu, noul președinte al PNL Râmnicu Vâlcea

0
3075

Săptămâna trecută, Biroul Politic Executiv al PNL a decis ca, în județul Vâlcea, campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie a.c. să fie coordonată de aceeași echipă care s-a ocupat și de alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. Joi a fost desemnat de către BPJ PNL Vâlcea și noul lider interimar al organizației municipale Râmnicu Vâlcea.

În decizia conducerii naționale a contat faptul că liberalii au recâștigat prima poziție în opțiunile electoratului vâlcean la alegerile din 26 mai. Astfel, director de campanie rămâne președintele filialei locale, deputatul Cristian Buican, secodnat de senatorul Romulus Bulacu, în echipa lor regăsindu-se majoritatea membrilor din Biroului Politic Județean (BPJ) al PNL Vâlcea și multe birouri politice locale. În continuare, calendarul de evenimente va fi coordonat de consilierul județean Mihaela Andreianu, președinte OFL, iar departamentul comunicare de prim-vicepreședintele filialei, Claudia Banu.


Tot săptămâna trecută (joi, 25 iulie) BPJ a decis ca președinția interimară a organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea să fie preluată de prim-vicepreședintele PNL Vâlcea, Claudia Banu. Postul rămăsese vacant în urma demiterii în iunie a.c., tot în urma votului BPJ, a fostului președinte Bogdan Argeșanu-Popescu, după analiza rezultatelor înregistrate la alegerile europarlamentare. Din informațiile noastre, Biroul Politic Local va fi completat cel târziu în a doua jumătate a alunii august a.c..
Mandatul de președinte interimar fiind unul restrâns din punct de vedere al atribuțiilor statutare, principalele obiectivel ale Claudiei Banu vor fi, pe termen scurt, completarea echipei de conducere a organizației municipale și pregătirea acesteia pentru alegerile prezidențiale. “Încă mai avem de făcut pași importanți în construcția unei echipe puternice la nivelul organizației municipale, cu atât mai mult cu cât ne apropiem și de alegerile prezidențiale. De asemenea, trebuie să pregătim temeinic și anul electoral 2020, iar alegerile din noiembrie constituie un excelent prilej pentru a ne testa încă o dată capacitatea de implicare, organizare și convingere a alegătorilor că proiectele susținute de noi sunt cele mai bune. PNL rămâne deschis atât pentru oameni care nu au mai făcut politică, dar care înțeleg importanța implicării în actul decizional politico-administrativ, dar și pentru foști colegi liberali, care au fost dezamăgiți de anumite situații de-a lungul timpului și au renunțat la activismul politic”, susține proaspătul președinte interimar al PNL Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ