Șeful Poliției Vâlcea cheamă presa la festivalul de la Brezoi. Pentru o razie împotriva șoferilor ce ar conduce băuți sau drogați…

0
3871

Șeful IPJ Vâlcea s-a gândit zilele acestea că e potrivit să cheme presa la o acțiune care să contribuie la îmbunătățirea imaginii sale profesionale. Nu pare să se fi gândit prea mult, însă, că ar putea pune în lumină negativă festivalul de la Brezoi.


“În acest weekend, polițiștii vâlceni desfășoară acțiuni punctuale în vederea depistării șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise. Cu această ocazie, vor fi testate și noile aparate DRUGTEST, achiziționate recent. Avem onoarea să vă adresăm invitația de a participa, la data de 20 iulie a.c, pe raza orașului Brezoi, începând cu orele 18.00, în vederea realizării unor materiale video. Punctul de întâlnire este la Poliția orașului Brezoi. Am rugămintea să ne confirmați prezența până la sfârșitul zilei de astăzi, la purtătorul de cuvânt. Cu stimă, Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea Sorin-Ovidiu Oara”, s-a precizat în invitație. Noi n-am confirmat (sic!).
Probabil că în acțiune vor fi implicați și subalternii șefului Poliţiei orașului Brezoi, comisar-șef Volintiru Constantin. Sper să-și amintească și ei că, de Ziua Poliției (25 martie 2019), pe comisarul Oara l-a scăpat mâna la… ficat fix în timpul intonării imnului, la ceremonia oficială. Precizarea asta e la fel de prietenoasă precum inițiativa șefului Poliției vâlcene pentru evenimentul cultural-artistic ce așează, aparent în ciuda dumnealui, județul pe o hartă națională a lucrurilor pozitive.
Sursa foto Brezoi: captură dintr-un video realizat de Denis Fîșcă

LĂSAȚI UN MESAJ