Beth Hart, AG Weinberger, EB Davis, capete de afiş la “Woodstock-ul Romaniei” – Open Air Blues Festival Brezoi 2019

0
2074

Open Air Blues Festival Brezoi – Vâlcea revine în 2019 cu ediţia a treia (18-21 iulie), care promite a fi cea mai spectaculoasă de până acum. Dincolo de line-up-ul legendar propus anul acesta, ce cuprinde nume precum Beth Hart, ANA Popovic, Oscar Benton, EB Davis & The Superband sau Jonathon Boogie Long, Open Air Blues Festival Brezoi – Valcea este mai mult decât o serie de concerte cu artişti de blues. Reprezintă o vacanţă de 4 zile şi 4 nopţi în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului şi oferă peste 30 dintre cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion şi funk, precum şi 4 workshopuri susţinute de invitaţi internaţionali, 3 ateliere – dialog şi peste 20 de jam-sessions ce vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

Şi, pentru ca experienţa să fie una completă, Primăria Brezoi pune la dispoziţie o zonă de campare pentru corturi şi rulote pentru a petrece una dintre cele mai frumoase experienţe catharsice în ceea ce a fost generic denumit de participanţii la festival ca “Woodstock-ul Romaniei”. Copiii cu vârste sub 12 ani beneficiază de acces gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult cu bilet valabil.
Un numar limitat de abonamente pe 4 zile a fost disponibil la preţul special de 150 de lei, iar după epuizarea acestora, până pe 1 iulie, pretul unui abonament a fost de 200 lei. Dupa 1 iulie preţul unui bilet este de 250 lei. Biletele pentru camping şi rulote sunt valabile în perioada 17 – 22 iulie, preţul este unic indiferent dacă staţi pe toata perioada festivalului sau doar o zi. http://bit.ly/brezoi_entertixhttp://bit.ly/brezoi_iabilet

Line up, ediţia 2019:
Beth Hart (SUA)
ANA Popovic (SUA)
Oscar Benton (Olanda)
EB Davis & The Superband (SUA)
Jonathon Boogie Long (SUA)
Erja Lyytinen (Finlanda)
AG Weinberger (Ro)
TRANS-EXPRESS (Ro)
Louis King and the Liars Klub (Australia)
Diana Rein (SUA)
Sax Gordon, Leon Beal & Luca Giordano Band (SUA)
Khalif Wailin Walter (SUA)
The Gamblers -Sremska Mitrovica (Serbia)
Paardekooper (Olanda)
JazzyBIT (Ro)
Soul Serenade (Ro)
Loup-Garou (Serbia)
The Cockblockers (Serbia)
Amalia Gaita (Ro)
Paul & Blue Workers (Ro)
James Brown Tribute Belgrade (Serbia)
Dan Helciug ( Artist ) #HeArt (Ro)
Andrei Cerbu & The Crossroads (Ro)
Tomaselli All Stars (Ro)
Othello Trio (Ro)
The Southern Cockroaches (Ro)
TBA

  1. Cazare la cort
    Zona 1 camping. Cei care au achizitionat bilete la 40 lei vor avea acces in
    Zona 1 de camping, aflata la 2 – 3 minute de mers pe jos de festival.
    Facilitati: toalete, dusuri, wi fi gratuit, paza 24h, iluminat nocturn, teren de sport. Aceasta zona este sold out.
    Zona 2 camping. Facilitati: toalete, dusuri, paza 24h. Costul unui bilet este 30 de lei. Zona 2 camping se afla la 10 minute de mers pe jos de festival
  2. Acces rulote
    Zona de camping rulote se afla langa zona 1 camping corturi, cei care opteaza pentru aceasta varianta avand acces la toaletele si dusurile zonei 1, contra sumei de 40 lei/persoana. Biletele pentru campare rulote se vor pune in vanzare luni, 20 mai. Spaţiu disponibil pentru aproximativ 70 de rulote.
    Pentru conectarea acestora la curent electric vor fi amplasate în zona de camping un numar de aproximativ 20 de posturi de conectare la energia electrică. Organizatorii recomandă să aveţi la voi un prelungitor electric lung.
  3. Cazare la hotel în Călimăneşti 
    Se asigură cazarea în Călimăneşti-Căciulata, la 12 km de festival. Micul dejun, transportul şi accesul la piscina cu apă termală sunt incluse în preţuri. Informaţii despre preţuri şi camere disponibile pot fi găsite accesând http://bit.ly/infoCazare.

Biletele în format electronic pe www.entertix.rowww.iabilet.rowww.myticket.ro, precum şi in reteaua fizica Entertix:
librariile Carturesti si Hypermarketurile Carrefour.
Iabilet: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Un eveniment realizat de Asociatia MENTOR ROCK & Primăria oraşului Brezoi, cu sprijinul:
Street Food by Carrefour, Consiliul Judeţean Vâlcea, Radio Europa FM, Metronom Golden Hits.
Vincon Romania, Pepsi, COROM Export, DIANA, SC.TOTAL N.S.A.SRL
Pescăria Magic, Nordexim Distributie, Irina Impex srl, Autonet Valcea, Rotakt, Doshin Aikido, Nitela Impex, Istocescu&Vintila Business Lawyers, Pak Forest, SC Xavitel SRL, Wise, Nitela Impex, Avocat Alexandru Scarlat, Damila, Buila experience, Conphys Conphys, Plusstal.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2063678997225942/

Sursa foto: Eco Lotru

LĂSAȚI UN MESAJ