Prețul infatuării: Gutău, reject categoric de la PNL Vâlcea!

0
6486

Conducerea liberalilor vâlceni a decis să reacționeze dur împotriva jalnicelor tentative de manipulare a opiniei publice lansate frecvent în ultima vreme de primarul Râmnicului și acoliții săi. PNL Vâlcea dezminte categoric orice informație sau zvon potrivit cărora Mircia Gutău ar mai fi dorit în rândul formațiunii. Dimpotrivă, el este invitat să își asume până la capăt susținerea pentru PSD, partid care a guvernat țara catastrofal în ultimii șapte ani (este la Putere încă din 2012, și atunci după o pauză de doar doi ani și jumătate) și care e sancționat drastic de electorat, începând cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai a.c. PNL Vâlcea demonstrează cu această ocazie și că nu a uitat infatuarea lui Mircia Gutău, care a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținută cu câteva luni în urmă, că va face tot posibilul ca liberalii să nu acceadă în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. Redăm, în continuare, conținutul integral al comunicatului remis presei marți, 16 iulie.


PNL Vâlcea nu negociază principii și valori!
În urma apariției în mediul online și într-o parte a mass-mediei județene a unor zvonuri privind o posibilă înscriere în PNL a lui Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu-Vâlcea, filiala Vâlcea a PNL face următoarele precizări pentru corecta informare a opiniei publice:
1. Mircia Gutău și-a ales calea atunci când s-a poziționat de partea PSD și a lui Liviu Dragnea, atât la nivel județean cât și la nivel național. Când girezi ani la rând măsurile aberante ale unui guvern care face rău românilor, când te aliezi la nivel județean cu un PSD format din oameni care își urmăresc doar propriul interes și nu lucrează pentru vâlceni, când susții la europarlamentare PSD-ul și când te poziționezi împotriva președintelui României, domnul Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru alegerile prezidențiale din acest an, nu ai nici o șansă să devii membru al Partidului Național Liberal. Nici la Vâlcea și nici în altă organizație!
2. Partidul Național Liberal nu va negocia valorile asumate și nici prevederile statutare cu nimeni, indiferent de nume. PNL Vâlcea va merge alături doar de cei care ne împărtășesc obiectivul de a face din județul Vâlcea unul prosper, județ în care cetățenii beneficiază de respect, de condiții de trai decente și de servicii publice de calitate. O bună guvernare județeană, care să aducă bunăstare vâlcenilor, reprezintă principalul obiectiv al PNL Vâlcea.
3. PNL Vâlcea se delimitează public de orice fel de încercare de manipulare a opiniei publice și consideră că aceste zvonuri au fost răspândite de cei care pe 26 mai au primit o lecție usturătoare din partea vâlcenilor. Considerăm că această încercare de intoxicare a opiniei publice vâlcene este cu atât mai gravă cu cât ea este finanțată din bani publici. Pe această cale, atragem atenția autorităților județene că folosirea fondurilor publice în interes personal sau de grup/partid reprezintă infracțiune.
4. PNL Vâlcea rămâne singura organizație politică județeană care de mai bine de 3 ani, scoate la iveală ilegalitățile și minciunile celor care se află la conducerea județului și  a municipiului. PNL Vâlcea va continua să taxeze PSD și pe cei care îl susțin, de fiecare dată când se vor abate de la scopul de a asigura un trai mai bun vâlcenilor.
5. În ciuda blocadei mediatice pe care PSD și aliații săi încearcă să o instaureze împotriva reprezentanților PNL care critică puterea județeană, filiala Vâlcea a PNL își va continua rolul de partid de opoziție și va taxa de fiecare dată incompetența celor care conduc astăzi județul și municipiul.
Departamentul de Comunicare al PNL Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ