“Întrecerea halbelor”, la a treia ediție pe pârtiile Transalpina Ski Resort

0
1780

Sâmbătă, 16 martie, Ski Resort Transalpina găzduiește a treia ediţie a evenimentului “Întrecerea halbelor”, competiție inedită organizată de Namstare.ro împreună cu partenerii Ski Resort Transalpina, Tuborg, Gnex, Alexandrion, E-WOW, Merinito, Black Habit, Centrul de inchirieri echipamente Alpina Ski. Ce face unică această ‘competiție’? Faptul că se îmbină pasiunea pentru schi / snowboard cu voia bună, dar și cu spiritul de competiție. Dacă mai punem la socoteală și premiile, putem spune că succesul este garantat.


Cei mai curajoşi schiori şi snowboarderi sunt invitaţi să se înscrie la concurs pentru a-şi demonstra abilităţile de echilibristică şi calităţile de sportivi într-o cursă contra-cronometru, în care viteza şi creativitatea îşi vor spune cuvântul. Aflată deja la a treia ediție, competiția a adunat în fiecare an peste 50 de participanți care s-au întrecut într-un mod inventiv pentru a câștiga premiile puse la bătaie de sponsorii evenimentului.
Anul acesta cursa se desfăşoară pe pârtia albastră de la Ski Resort Transalpina, într-o singură coborâre a tuturor participanţilor, având în mână o halbă cu aceeaşi cantitate de bere. Se punctează timpul de coborâre, dar şi cantitatea de bere rămână în halbă la finalul întrecerii.
Înscrierea este gratuită, completând următorul formular sau la cortul amplasat la cota 1800m, iar participanții la Întrecerea Halbelor vor primi reducere la skipass și închirierea de echipament sportive pus la dispoziție de Alpina Ski, în baza voucherului primit la înscriere.
Pentru mai multe informaţii despre această întrecere inedită, participanţi, criterii de jurizare şi premii, vă rugăm să accesaţi pagină evenimentului: Intrecerea Halbelor 03 si Regulamentul Intrecerea Halbelor.

LĂSAȚI UN MESAJ