Constantin Rădulescu a ajuns să se laude cu munca senatorului Romulus Bulacu

0
4933

Liderul PSD Vâlcea fuge de presă ca dracul de tămâie, dar folosește angajații CJ Vâlcea de la departamentul de comunicare publică pentru a se împăuna în mediul online cu realizări închipuite. Mai nou, s-a filmat lângă reprezentanții CNAIR care s-au apucat să repare drumul către domeniul schiabil Transalpina, deși, în realitate, demersuri concrete și oficiale pentru a-i determina să-și facă treaba a făcut doar senatorul PNL Romulus Bulacu de doi ani.


Vineri, 5 octombrie a.c., președintele Consiliului Județean (CJ) Vâlcea (totodată și al filialei județene a PSD) Constantin Rădulescu nu a ratat ocazia de a se  prezenta în fața opiniei publice locale cu marea realizare a “demarării lucrărilor de reabilitarea a Drumului Naţional 7A, pe sectorul care duce spre Domeniul Schiabil Transalpina”. “CNAIR se mobilizeaza. Multumesc colegilor de la sectia Valcea – Drumuri Nationale. Discuţiile purtate cu domnul Narcis Neaga dau rezultate. Am discutat cu dumnealui toate problemele care privesc judeţul Vâlcea şi deficienţele care au «apărut» în acest an. (…) S-au stabilit demersurile pentru definitivarea preluării DN 7D de către Consiliul Judeţean Vâlcea”, anunța, cu o satisfacție comparabilă cu a găinii ce tocmai a ouat, șeful județului într-una din tradiționalele sale postări din mediul online ce au înlocuit în acest mandat conferințele de presă în care ar trebui să justifice serios activitatea plătită din banii publici. Din păcate pentru Constantin Rădulescu, minciunile sale tot mai dese au cam început să-i irite pe vâlceni. Să te lauzi, după mai bine de doi ani de mandat, cu câteva poze de la asfaltări coordonate o instituție pe care tu nu ai reușit s-o convingi să-și facă la timp treaba pentru care există e cel puțin penibil.

DRDP Craiova a amânat iarăși lucrările până în buza iernii

În septembrie a.c., senatorul PNL Romulus Bulacu a insistat cu o nouă interpelare pe adresa CNAIR prin care îi amintea instituției că s-a angajat încă din primăvară, tot la solicitarea parlamentarului liberal, să demareze lucrări de reparare a porțiuniii de drum național către domeniul schiabil de la Vidra. “În luna martie 2018 v-am adresat o întrebare privind situaţia reabilitării şi modernizării DN 7A ce leagă oraşul Brezoi de Petroşani. În răspunsul oferit de dumneavoastră, după explicaţiile privind mai multe amânări, aţi comunicat că «… în Programul BEI II, pentru anul 2018 a fost aprobată pentru obiectivul Consolidare şi protecţie versanţi DN7 A km 63+200-km86+601. C.N.A.I.R. S.A. prin D.R.D.P Craiova a început demersurile pentru demararea procedurii de achiziţie publică având ca obiect Prestări servicii de elaborare PT, DE, documentaţie obţinere avize, acorduri, autorizaţie de construire şi asistenţă tehnică pe parcursul execuţiei lucrărilor la acest obiectiv, urmând ca apoi să fie demarate şi procedurile de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor şi respectiv servicii de consultanţă». Vă reamintesc că acest drum ar trebui să asigure accesul turiştilor către un obiectiv turistic de maximă importanţă pentru județul Vâlcea, Transalpina Ski Resort. Mai este foarte puţin timp până la deschiderea sezonului, avertiza senatorul Romulus Bulacu încă din 17 septembrie. E încă o probă a unei atitudini strict politicianiste și păguboase pentru județ pe care a ales Constantin Rădulescu să o adopte de mai bine de doi ani. Încă puțin și se încheie “cu bine” mandatul. Timpul trece, leafa imensă și prea puțin meritată vine la timp…
În foto: model de comunicare “în pungă” la CJ Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ