Dragnea s-a ținut de cuvânt față de Rădulescu și PSD Vâlcea: Gheorghe Mihăilescu, numit provizoriu director al RNP Romsilva

0
4929

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) Romsilva a aprobat joi, 4 octombrie, încetarea contractului de mandat al directorului general al Romsilva, Dragos Ciprian Pahonțu, și numirea provizorie, în funcția de director general, a directorului Direcției Silvice Vâlcea, ing. Gheorghe Mihăilescu, căruia i s-au delegat atribuțiile de conducere executivă a Romsilva pentru o perioadă de patru luni.


“Absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere din cadrul Universității «Transilvania» din Brașov în anul 1990, Gheorghe Mihăilescu a activat în domeniul silviculturii ca inginer silvic timp de 21 de ani, în această perioada ocupând funcții de execuție și conducere, iar în ultimii șase ani a condus Direcția Silvică Vâlcea, structură teritorială a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Regia Nationala a Padurilor – Romsilva administreaza 3,14 milioane de hectare de păduri proprietatea publică a statului și 22 de parcuri naționale și naturale cu o suprafață de aproximativ 850 de mii de hectare”, se arată în comunicatul remis presei joi de RNP  Romsilva.
Gheorghe Mihăilescu este președinte executiv al PSD Vâlcea din 2015 și a fost, în perioada 2008 – 2016, consilier la Râmnicu Vâlcea din partea acestei formațiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ