Denta Clinic angajează, cu normă întreagă, medic dentist pedodont, endodont sau chirurgie dento alveolară!

0
2753

Denta Clinic este soluția pentru un zâmbet sănătos, ce va stârni invidia! De zece ani reușim să ne poziționam în topul cilinicilor stomatologice, pentru serviciile de calitate pe care le oferim. Colaborarea cu somitati din lumea medicala din Romania si din strainatate, precum si interesul personalului pentru continua invatare si adaptare la noile tendinte si tehnologii ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru orice serviciu stomatologic.


Intrucat viziunea noastre e sa fim inconjurati de oameni fericiti si sanatosi, actionam atat in cadrul celor doua cabinete medicale (din Ramnicu-Valcea si din comuna Maciuca, jud.Valcea), cat si din afara acestora, fiind prezenti in mijlocul comunitatii, contribuind la educatia privind sanatatea orala a valcenilor de toate varstele. Denta Clinic este despre oameni, despre fericire si despre valoare. Crezul nostru: un zambet frumos si sanatos vrea sa fie vazut… te face fericit!

Descrierea jobului
La Denta Clinic punem accent pe angajați. Astfel, noi considerăm că gradul de fericire al angajatilor este direct proportional cu acela al pacientilor. Din acest motiv, la noi exista o serie de beneficii unice pentru salariati:
1. Recompense financiare:
– salariu fix;
– procente din incasari;
– bonusuri aniversare;
– bonusuri de nunta;
– bonusuri de nastere;
– 3 luni cazare gratuit.
2. Recompense non-financiare:
– cursuri de dezvoltare personala si profesionala;
– teambuildinguri;
– premii si distinctii;
– dreamchart si support in atingerea telurilor;
– petreceri cu echipa;
– Inveti cum sa lucrezi in echipa si cum sa iti deschizi propriul cabinet cu ajutorul fondurilor europene.

Candidatul ideal
Vrei sa devii cel mai bun? Noi iti oferim ocazia sa cresti si sa te dezvolti intr-o echipa ce pune accentual pe lucrul bine facut. Stim ca o diploma nu este suficienta pentru a fi cu adevarat profesionist si stim totodata ca fara experienta profesionala este greu sa prinzi un post mult visat. Tocmai din acest motiv, indifferent ca lucrezi de ani buni intr-un cabinet stomatologic, sau abia ai terminat facultatea, atat timp cat vrei sa te perfectionezi sis a ai asporatii inalte, esti exact piesa ce competeaza puzzle-ul nostru!
Totusi, singurele cerinte pe care le avem de la noul membru al echipei sunt:
– pregatire scolara de specialitate: posesor al diplomei de medic stomatolog, eliberata de o institutie de invatamant de specialitate din Romania ori din strainatate, acreditata sau, dupa caz, echivalata in conditiile legii;
– posesor al adeverintei de libera practica;
– experienta 2 ani – capacitate de comunicare si intelegere fata de persoanele cu care vine in contact, indiferent de sfera relationala de care ei apartin;
– persoana carismatica, pozitiva, maleabila, cu aspiratii inalte, dornica sa evolueze;
– persoana dispusa in permanenta sa invete de la altii si pe altii; – abilitati de lucru in echipă.
Mai multe detalii la sediul Denta Clinic din Râmnicu Vâlcea, Str. Calea lui Traian nr. 135, sau Denta Clinic Kids, Calea București nr. 193A, site: dentaclinic.ro, e-mail: office@dentaclinic.ro, tel: 0350.914.

LĂSAȚI UN MESAJ