VINO LA TÂRG! Agro Oltenia te premiază!

0
1565

AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la a II- a editie, se va desfășura la Centrul Multifuncțional Craiova pe parcursul a trei zile, în perioada 5-7 octombrie 2018.


Târgul AGRO OLTENIA dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare. Târgul se adresează atât marilor producători agricoli, cât și microfermelor, gospodăriilor țărănești active, producătorilor de produse alimentare tradiționale și țărănești, entităților non-agricole din mediul rural, precum și agricultorilor pasionați.

O ofertă diversificată pentru vizitatori
În cadrul evenimentului vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. Pe langa firmele de pe piata din Romania vor expune la targ si  firme de profil din  strainatate: Bulgaria, Serbia,  Irlanda,  Ungaria , Turcia.
Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști. Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și  ansambluri folclorice celebre din toata regiunea Olteniei.

Puncte de interes pentru participanți
În cadrul evenimentului, va avea loc „TOMBOLA FERMIERULUI”, toţi cei care ajung la târg in perioada 5-7 octombrie 2018 pot câştiga premii oferite de organizator și firmele expozante.
• O oaie de rasa, oferita de   Asociatia Crescatorilor de Ovine Si Caprine Segarcea;
• Premiul special un week-end  de relaxare la Forest Retreat and Spa;
• Un sejur la munte pentru 2 persoane- oferit de SC Stefanescu & Ion;
• Abonamente gratuite oferite de Revista Ferma;
AGRIN-NATURA UTILAJE  ofera zilnic un voucher de 10% discount;
• În cadrul  standului Dolce Dormire Saltele Paturi Somiere, beneficiezi de 30% reducere la toata gama de produse;
Panetone SRL ofera   patru (4) bidoane de 5 litri ingrasamant foliar Bionat Plus;
• Un schimb de ulei de motor sau transmisie, conform specificatiilor producatorului utilajului, oferit de Mec Diesel;
Triton- Scule beton  ofera electrocasnice Bosch : un cantar de persoane, un mixer si un aspirator de masă;
MABO Utilaje o sa ofere tuturor clientilor pe perioada targului BONUSURI GARANTATE SUBSTANTIALE la orice achizitie;
Curățenie Oltenia  produse profesionale de curățenie mocheta și parchet in cal de 500 lei;
• La  standul PORTWEST  puteti castiga un echipament de protectie;
BASIBRA ofera scule profesionale in valoare de 500 lei.
Pe lângă AGRO OLTENIA, doritorii vor avea posibilitatea să viziteze și TÂRGUL DE COMERȚ AL OLTENIEI, EDITIA a III-a, ce se va desfășura în același timp în pavilionul central din Centrul Multifuncțional.
Organizarea  Expozitiei AGRO OLTENIA  va avea loc cu sprijinul: ENGIE – SPONSOR PRINCIPAL; PPD ROMANIA- PARTENER PRINCIPAL;  REVISTA  FERMA- PARTENER MEDIA PRINCIPAL; AGRO TV- PARTENER MEDIA; LUMEA SATULUI- PARTENER MEDIA.

Intrarea este liberă. Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: 10.00 – 16.00
Locație: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26. Web: http://www.agrooltenia.ro. E-mail: office@agrooltenia.ro. Tel: 0723.183.909. Facebook: Agro Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ