Tineretul Național Liberal marchează Anul Centenarului prin proiectul “Caravana Tricolorul”

0
1927

Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv prin efortul admirabil al unei generații de oameni politici extraordinari, adevărate modele de urmat. Printre aceștia s-au numărat liderii liberali în frunte cu Ion I.C. Brătianu, personalitate politică incontestabilă, negociator remarcabil al intereselor României și factorul principal în recunoașterea Marii Uniri în 1919-1920, la Paris.


Sărbătorind Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.
Tricolorul – simbol național – având o falnică desfășurare de cca. 30 de metri lungime și cca. 10 metri lățime, a ajuns la Râmnicu Vâlcea vineri, 21 Septembrie și a fost întins în scuarul din fața Tribunalului Vâlcea de către Alexandru Părduț, președintele TNL Vâlcea împreună cu echipa tinerilor liberali, dar și cu seniorii organizației, deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea și senatorul Romulus Bulacu.

LĂSAȚI UN MESAJ