Răsplată onorată prompt. Costi Rădulescu, numit în grupul de lucru care va monitoriza îndeplinirea programului de guvernare al PSD

0
2858

Biroul Permanent Național al PSD a decis luni, 24 septembrie, constituirea unui grup de lucru care “va gestiona resursele umane din partid și va monitoriza modul în care miniștrii și liderii partidului duc la îndeplinire programul de guvernare și va da raportul periodic premierului și președintelui PSD”. Din acest or va face parte și președintele PSD Vâlcea (totodată și al Consiliului Județean) Constantin Rădulescu, a anunțat președintele Liviu Dragnea la finalul întâlnirii.


Din acest grup vor mai face parte nume precum Doina Pană, Dragoș Benea, Marian Oprișan,  Laurențiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea sau Codrin Ștefănescu, dar și Niculae Bădălău, liderul filialei Giurgiu care înainte de ședința CExN de vineri a PSD anunțase public că îi sprijină pe semnatarii scrisorii prin care i se cerea lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcțiile de președinte al partidului și președinte al Camerei Deputaților.
Reamintim că vineri, 21 septembrie, filiala Vâlcea a PSD a remis presei aproape în ultima clipă un comunicat prin care arăta că susține ca Liviu Dragnea să continue la cârma formațiunii politice. Joi seară, mai multe surse apropiate social-democraților anunțaseră că filialei vâlcene i s-ar fi promis și postul de director general al Romsilva, numai că funcția respectivă fusese promisă și în 2016, înainte de alegerile generale, PSD Vâlcea anunțând atunci că are și persoana potrivită atât din punct de vedere al competenței probate, cât și a activității politice, inginerul Gheorghe Mihăilescu, directorul Romsilva Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ