“Destinație turistică – Vâlcea” și “Turismul și transformarea digitală”, pe agenda noii dezbateri organizate la Călimănești de Comisia pentru Economie din PNL

0
2019

Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 10:00, Sala Mică de conferințe a Hotelului Căciulata din Călimănești va găzdui o nouă dezbatere organizată de Comisia Națională pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie și Turism din cadrul PNL, al cărei coordonator este  senatorul vâlcean Romulus Bulacu.


Tema generală a întrunirii este aceeași ca și la precedenta întâlnire cu întreprinzătorii vâlceni din domeniu – “Provocări și soluții pentru turismul vâlcean” – care  a avut loc în vară la Hotel Simfonia din Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă vor susține prezentări aplicate Laurențiu Bude (Destinație turistică – Vâlcea. Viziunea Partidului Național Liberal) și Cornel Poterașu (“Turismul și transformarea digitală”). Pe ordinea de zi mai este cuprinsă și o informare cu privire la a treia ediție a Conferinței Mondiale de Turism Viti-vinicol din 6-7 septembrie 2018, care va susținută de Anca Iliuță.

LĂSAȚI UN MESAJ