Farmaciști, consilieri, tineri și neliniștiți: Apostolescu (PSD) se agită puternic pentru funcția de șef în cadrul SJU Vâlcea, iar Băjan (PER) a parcat iar ca un… boss

1
7023

În curând va avea loc examenul pentru ocuparea posturilor de farmacist și farmacist-șef, scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgentă (SJU) Vâlcea. Ambele, dar în special cea de-a doua, sunt funcții cheie în organigrama instituției vâlcene și lupta aprigă pentru ocuparea lor nu scapă de ochii vigilenți ai cârcotașilor.


Pentru postul de farmacist, nouă candidați au fost declarați admiși în august, în urma analizării dosarelor Florian – George Apostolescu, Nadia – Maria Avram, Elena – Ramona Băltățeanu, Carmen – Iulia Căplescu, Diana – Ioana Ganea, Maria – Cristina Ilioviciu, Patricia Sima, Ioana Sitaru, respectiv Ileana – Simona Stanciu.
Situația pare mult mai simplă în ce privește selectarea viitorului farmacist-șef de la SJU. Favorit, susțin sursele noastre, ar fi Florian George Apostolescu, deși au fost declarate admise după dosare și Mihaela Denisa Preoteasa și Patricia Sima. Tot sursele noastre se declară, însă, contrariate de faptul că Apostolescu apare ca primul după “cântărirea” dosarelor, deși după studii ar fi cel mai slab, cu o diplomă în domeniu obținută la o facultate de profil din Arad asupra căreia au planat destul de multe suspiciuni în ultimii ani.
Dacă va fi sau nu așa cum susțin sursele noastre că s-ar face presiuni puternice inclusiv din zona politică rămâne de văzut. Cert este că Florian George Apostolescu este consilier municipal din partea PSD, unul destul de anonim prin legislativul râmnicean până acum.
Deși a condus deja ședinețele CL Râmnicu Vâlcea, la fel de discretă pare și prestația administrativă a consilierului municipal PER Gabriel Savian Băjan. Nu însă și cea din societate, acolo unde fiul cunoscuților proprietari ai farmaciilor Băjan nu se sfiește să-și etaleze prosperitatea, chiar dacă asta înseamnă uneori încălcarea elementarelor norme de bun simț. În lipsă de inițiative politico-administrative serioase, tânărul și neliniștitul consilier se laudă în continuare cu isprăvi infantile. Cum ar fi parcarea neregulamentară a bolizilor pe care îi deține datorită prestigioaselor succese înregistrate în afaceri. Mai contează dacă de el sau de familia lui?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ