60 de oameni de afaceri vâlceni s-au informat și au indicat probleme cu care se confruntă la dezbaterea organizată de Comisia Națională pentru economie din cadrul PNL

1
4363

La iniţiativa senatorului Romulus Bulacu, Comisia Națională pentru Economie, Mediul de Afaceri, Energie și Turism din cadrul PNL a organizat la Râmnicu Vâlcea o dezbatere cu tema “Provocări și soluții pentru Mediul de Afaceri și Turism”. Evenimentul a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Simfonia din Râmnicu Vâlcea și s-a bucurat de o prezență diversă și interactivă a reprezentanților mediului de afaceri local.


“A fost o întâlnire benefică pentru cei peste 60 de oameni de afaceri vâlceni care au onorat invitația noastră. Ne-am bucurat de prezența  reprezentanților din toate domeniile de activitate, astfel încât am putut creiona o imagine de ansamblu completă, care să includă atât inventarierea problemelor, cât și posibilitățile aplicării soluțiilor propuse. Schema de minimis MICROINDUSTRIALIZARE 2018, Schema de minimis START UP NATION 2018, informare privind potențialul de creștere a competențelor managerilor și antreprenorilor din regiunea S-V Oltenia și analiza Băncii Mondiale pe zona Râmnicu Vâlcea au fost câteva subiecte pe care invitaţii Hildegard Brandl, Marian Voicu şi Maria Moța le-au supus atenției oamenilor de afaceri din judeţul nostru. Principala problemă, indiferent de domeniul de activitate, rămâne însă  forța de muncă, iar concluzia a fost că dezvoltarea modelului de învățământ dual, prin abordarea în sistemul de educație a unei metodologii, astfel încât resursa umană să aibă o abordare de tip antreprenorial cu accent pe creativitate și inovare, reprezintă o cale de rezolvare. Pentru mediul de afaceri, accesul la informație este vital. Prin demersul nostru am încercat să facilităm acest aspect, manifestându-ne, în același timp, disponibilitatea pentru dialog și preluarea propunerilor venite din partea lor. Pentru că întâlnirea s-a bucurat de succes, vom încerca să organizăm o altă dezbatere până la sfârșitul acestui an”, a declarat Romulus Bulacu, parlamentarul vâlcean fiind chiar președintele comisiei amintite din cadrul PNL la nivel național.

1 COMENTARIU

  1. ȘI CU ASTA, CE-AM FĂCUT? NU EXISTĂ FORȚĂ DE MUNCĂ? LAS’CĂ ÎN CURÂND SE VOR GOLI PUȘCĂRIILE ȘI VA EXISTA FORȚĂ DE MUNCĂ FĂRĂ NUMĂR. ȘI, MĂ ROG, CE-A FĂCUT PNL-UL PENTRU A NU AJUNGE ROMÂNIA ÎN HALUL ÎN CARE SUNTEM ASTĂZI? CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ ESTE TOTAL COMPROMISĂ! BUNICĂ-MEA HOBZOIACA AVEA O VORBĂ: „CÂN’ ZÂCI RUS, ZÂCI PORC”. MĂ TEM CĂ ÎN ACEEAȘI SITUAȚIE SUNTEM ȘI ATUNCI CÂND VINE VORBA DE POLITICIENI! STATISTIC VORBIND, DESIGUR, DAR EXCEPȚIILE NU FAC DECÂT SĂ CONFIRME REGULA! TOT AȘA, STATISTIC VORBIND, SUNTEM O ȚARĂ DE LICHELE ȘI DE SECĂTURI! DOVADA CEA MAI BUNĂ ESTE TOCMAI HALUL ÎN CARE AM AJUNS! POLITICICIENII LICHELE ȘI SECĂTURI, HOȚI ȘI TÂLHARI LA DRUMUL MARE NU NE-AU PICAT DIN CER, SUNT DE-AI NOȘTRI, NOI I-AM CREAT, NOI PRIN IMORALITATEA, LENEA, PROSTIA ȘI ȘMECHERIA NOASTRĂ! ȘI NE MERITĂM SOARTA CU VÂRF ȘI ÎNDESAT FIINDCĂ „ORICE POPOR ÎȘI ARE CONDUCĂTORII PE CARE ȘI-I MERITĂ!” (Karl Marx). ȘI VĂ REAMINTESC: DACĂ CINEVA ÎȘI BATE JOC DE MINE, O FACE PENTRU CĂ POATE ȘI PENTRU CĂ ARE DE CINE-ȘI BATE JOC, IAR PENTRU ASTA SINGURUL VINOVAT SUNT EU!

LĂSAȚI UN MESAJ