Dacă nu ar exista, deputatul PSD Eugen Neață ar trebui inventat

0
11609

Ce face Oprea, face și mai… Nu. Nu asta voiam să spun, îmi cer scuze. Oprea sare masa, Neață sare casa… Mnu, nici asta. Nu mai știu. Cred că e din cauză că, de dimineață, mi-a furat privirea pentru câteva secunde un titlu de prin presa locală. Nu știu cum naiba s-a întâmplat, cred că pur și simplu am fost neatent.

Cică deputatul vâlcean proptit de Mircia Gutău în lista PSD ar susține că recent “adoptatul” (adevărul e că mai au puțin și-l vor lua cu totul acasă cei de la PSD și ALDE) Cod penal ar pune accent “pe respectarea legii”. Nu poți să te legi de opiniile fostului polițist picat de câteva ori la examenul pentru șefia IPJ Vâlcea, așa că nu mai insist pe subiectul acesta. În fotografia de mai jos aveți trei premianți zâmbitori.
Adevărul este că nu aveam prea multe știri cu Eugen Neață și nu știam cum să fac să public și eu măcar una, să-mi mai crească puțin traficul pe site.
Pentru că se apropie sfârșitul de săptămână, mai bine vă întreb dacă ați observat sârgul sau, după caz, răbdarea cu care Eugen Neață stă la pozat, cum se spune pe la țară.
Nu? N-ați observat? Mie a început să mi se pară că Eugen chiar iese din unele fotografii. Nu, nu doar în evidență, ci pur și simplu pare că iese din ele…
Tezaur folcloric, nu altceva! 🙂
În fine. Să avem o vară cu cât mai multe zâmbete!
Notă: Cu excepția celei din deschiderea articolului (care este, evident, un trucaj-pamflet), sursa fotografiilor selectate de mine la întâmplare este chiar arhiva paginii de Facebook a deputatului PSD Eugen Neață.

LĂSAȚI UN MESAJ