Constantin Chiriac primește titlul de “Cetățean de onoare” în ultima zi a Festivalului Internațional de Teatru “Ariel Inter Fest” 2018

0
2055

Joi, 21 iunie, Consiliul Local Râmnicu Vâlcea este convocat în ședință extraordinară. Conferirea titlului de “Cetățean de Onoare” lui Constantin Chiriac, actor de teatru și film, directorul Teatrului Național “Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de teatru de la Sibiu, este unicul punct de pe ordinea de zi.


În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se arată că artistul a acordat un sprijin substanțial în organizarea celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru “Ariel Inter Fest 20018”. De asemenea, la inițiativa lui Constantin Chiriac s-a înființat în urmă cu mulți ani prima secție de teatru profesionist în Râmnicu Vâlcea. Ziua decernării titlului nu a fost aleasă întâmplător, conducerea Teatrului Ariel subliniind în memoriul înaintat municipalității că este cea în care se va încheia Festivalul Internațional de Teatru din Râmnicu Vâlcea.

Sursa foto: Mircea Oculeanu / Turnul Sfatului

LĂSAȚI UN MESAJ