Conducerea CJ Vâlcea face o nouă încercare de a muta Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale în sediu nou

0
2293

Joi, 21 iunie, are loc o ședință ordinară a Consiliului Județean Vâlcea. Unul dintre proiectele de hotărâre vizează darea în administrarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea a unor spatii în suprafață totală de 203,42 mp care apartin domeniului public al judetului Valcea situate in clădirea Centrului Militar Județean.


Inițiativa are nevoie de votul a două treimi dintre aleși și este a doua încercare a conducerii CJ de a obține pentru instituția din subordine mutarea într-un nou sediu după ce actualul, aflat într-una din clădirile Liceului Oltchim, va trebui evacuate în urma cedării acestora de către municipalitate în favoarea Univeristății din Pitești la schimb cu cele 25 de hectare și clădirile fostei unităpți militare Vlădești. Încercarea anterioară cu același obiect a președintelui Constantin Rădulescu s-a lovit de votul împotrivă al celor 12 consilieri județeni liberali.
Ordinea de zi o puteți consulta accesând adresa web:

http://www.cjvalcea.ro/index.php/sedinte-ale-consiliului-judetean

LĂSAȚI UN MESAJ