Ziua Mondială a Donatorului de Sânge – campanie de încurajare a donării voluntare la Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea

0
2149

Fundația Evergreen, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Vâlcea, vă invită, începând de joi 14 iunie până sâmbătă 16 iunie, la Shopping City Mall, să sărbătorim împreuna Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.


Ne propunem să promovam, nu numai necesitatea donării voluntare de sânge și creșterea colectei, în vederea îmbunătățirii activității specifice de asigurare a autosuficienței sângelui în județul Valcea, dar mai cu seama să dezvoltam gradul de conștientizare a acestui gest umanitar și împreuna să creem o mare comunitate de potențialii donatori de sânge. A dona sânge nu înseamnă numai a dărui viață. A dona sânge este util și benefic pentru sănătatea fiecărui donator. Sâmbătă, între orele 08:00 și 12:00, cei doritori sa doneze sange, o pot face la laboratorul mobil special amenajat in parcarea Shoping City, la intrarea Careffour. Donezi sânge, dăruiești viață este un proiect al fundației Evergreen, găzduit de Shoping City Mall, sustinut de companiile Sano Vita, Boromir, Damila și Super Mercato și recomandat de Metronom FM.

LĂSAȚI UN MESAJ