REVOLUȚIONAR: Scapă acum de paradontoză cu tehnica Plasmolifting la Denta Clinic!

0
2430

Foarte multe persoane se confruntă cu probleme parodontale grave. Cu toate acestea, puțini sunt cei ce știu că datorită evoluției medicinei, acum pot scăpa de probleme la un preț minim, utilizând procedura Plasmolifting.


Ce este procedura plasmolifting și când este necesară? Procedura plasmolifting presupune prelucrarea sângelui pacientului cu ajutorul unui set unic de eprobete biotehnologice vidate și și centrifugarea ulterioară a acestuia. Ca rezultat se obține o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care se introduce ulterior ca produs finit în țesuturile parodonțiului. Aceasta se utilizează în stomatologie în cazurile parodontitei marginale cronice generalizate, gingivitei, parodontitei localizate, alveolitei postextracționale, periimplantitei dar și în profilaxia bolilor parodontale. Scopul acestui procedeu este, pe de-o parte, tratarea proceselor inflamatorii ale parodințiului și, pe de altă parte, declanșarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei și structurii țesuturilor gingivale și prevenirea pierderii consistente a țesutului osos.

Ce este plasma trombocitară și de ce se utilizează? Studiile recente au dovedit faptul că plasma trombocitară ese un adevărat stimulator biologic ce are capacitatea de a regenera orice țesut. Mai mult, aceasta conține factori de creștere, vitamine, enzime și proteine în concentrație foarte mare care, introduse în țesuturi favorizează formarea capilarelor, normalizează hidrodinamica, respirația tisulară și schimbul de substanțe. De asemenea, prin injectare are loc procesul de întărire a țesutului osos, formarea matricei de colagen și osului.

Plasmoliftingul activează imunitatea locală. Este important să știți că această metodă activează imunitatea locală. Mai mult, toate elementele din plasmă sunt naturale și nu au acțiune mutagenă sau orice fel de efecte adverse. Așadar, datorită faptului că se injectează propriul sânge, substanța este inofesivă și nu poate da absolut niciun fel de reacție negativă. Această metodă oferă cele mai bune rezultate, mult peste preparatele medicamentoase antibacteriene și antiinflamatorii utilizate în mod normal în stomatologie.

Acum această metodă este disponibilă și la Denta Clinic! Mai mult, până la 1 iunie beneficiați de acest tratament inovator la doar 250 lei/seringă (față de 450 lei/seringă). Programați-vă acum: 0749.890.896 / 0752.573.399. Vedeți mai multe despre ofertele noastre dând like paginii noastre de facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ