Tombolă cu premiu special de “Săptămâna igienei orale” la Denta Clinic Râmnicu Vâlcea

0
1936

Denta Clinic Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 19-23 martie “Săptămâna Igienei Orale”, ce se va finaliza cu acordarea o tombola specială, al cărei premiu constă într-un ABONAMENT STOMATOLOGIC FAMILY (pachet pentru întreaga familie).


Inițiativa pornește ca răspuns la apelul mondial de educare a societății, în legătură cu importanța îngrijirii danturii. Astfel, ținând cont de faptul că 20 martie reprezintă „Ziua Internațională a Igienei Orale”, Denta Clinic va celebra intens aceast moment, pregătind foarte multe surprize atât la sediul din Râmnicu Vâlcea, Str. Calea lui Traian nr. 135 (lângă Judecătorie, în gang, vis a vis de Romtelecom), cât și în afara cabinetului. Astfel, în perioada 19 – 23 martie au loc zinic Consultații Gratuite și se acordă cadouri pentru igiena orală. Marți: Consultații Gratuite pentru copiii grădiniței Gura Văii. Miercuri: 50% la Detartraj + Periaj + Airflow. Joi: Albire profesională + Detartraj CADOU la numai 550 lei (redus de la 1200 lei). • Vineri: Denta Clinic Kids – Periaj Profesional CADOU + petrecere cu mascote și picture pe față GRATUIT. Pe tot parcursul săptămânii va fi organizată o TOMBOLĂ specială la care vor fi înscriși automat toți pacienții, în baza programărilor. Marele premiu extras aleator: Un abonament FAMILY timp de un an. Pentru mai multe informații puteți accesa: www.dentaclinic.ro, www.facebook.com/dentaclinic.ro. De asemenea, programările pot fi realizate la unul din următoarele numere de telefon: 0749.890.896 / 0747.303.521 / 0743.410.314.

“Noi refacem zâmbete”

Denta Clinic a apărut pe piața cabinetelor stomatologice vâlcene în august 2007, din dorința unui tânăr tehnician dentar (administrator Ciprian Deaconu), de a ajuta cât mai mulți vâlceni să își depășească problemele privind sănătatea orală. Condus de un spirit vizionar și ambiționat de contextul politico-economic extrem de favorabil (România tocmai aderase la Uniunea Europeană, se prezentau noi oportunități de aliniare la cultura medicală și la tehnologiile Occidentale, situația economică la nivel mondial era, încă, una înfloritoare), acesta a angajat primii medici stomatologi cărora le-a asigurat toată susținerea tehnologică și operațională, fiind prezent în permanență în mijlocul pacienților pentru a identifica noi modalități de apropiere de aceștia. În fond, Denta Clinic a fost gândit ca un concept family, în care să fie depășită bariera formalității, iar personalul medical să înțeleagă cu adevărat atât nevoile directe, cât și fricile și nevoile indirecte ale pacienților, cele generate tocmai de aceste frici. În același an, Ciprian Deaconu a decis să urmeze – alături de viitoarea sa soție – cursurile facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, putând astfel dobândi experiență nu doar în domeniul tehnic și în lucrul cu oamenii, ci și în practica efectivă a profilaxiei și tratamentului dentar. Anul 2013 este cel în care fondatorii Denta Clinic își schimbă statutul vis a vis de organizație, devenind Medici independenți (după ce șase ani lucraseră ca asistenți „mână dreaptă” pe lângă medicii clinicii). Deși au fost nenumărate încercări de expansiune și de implicare în societatea civilă, abia în 2017 viziunea managerului ia amploare. Apar două departamente noi, șapte membri se alătură echipei, o nouă clinică se constuiește. Astfel, în prezent, SC DENTA CLINIC SRL se află într-un puternic proces de dezvoltare, bazat în primul rând pe respectarea lozincii “Noi refacem zâmbete”, privită atât din punct de vedere tehnic, cât, mai ales, “spiritual” – prin implicarea directă și neobosită în problemele de ordin social ale comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ