Premieră națională la Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea: “Fata din Mașinărie” de Stef Smith!

0
2473

Programat initial a avea o singură reprezentație săptămâna aceasta (sâmbătă, 17 martie, de la ora 19.00), spectacolul a devenit rapid sold out. Numărul mare de solicitări de bilete i-a convins pe organizatori să programeze o reprezentație suplimentară duminică, 18 martie, tot de la ora 19.00 (rezervări bilete și alte informații la telefon 0773.324.352).


“Fata din Mașinărie: regia NORBERT BODA; scenografia DENISSE MOISE; traducerea DENISSE MOISE; montaj video & audio NORBERT BODA; Polly – DENISSE MOISE; Owen – OLIMPIU BLAJ; vocea Black Box – ANA ȘUȘCA. “Vrei să trăiești pentru totdeauna? DA sau NU. Polly și Owen s-au hotărât. Având cariere profesionale care le asigură o viață în siguranță și îndrăgostiți fiind unul de celălalt, sunt gata să se bucure de viață, mai ales după ce Polly obține o promovare la serviciu. Totul pare minunat. Până în momentul în care un gadget misterios, simbol al noilor teh-nologii, care le promite să-i rupă de stress-ul cotidian, se insinuează în vi-ața lor. Granița dintre lumea fizică și cea digitală devine volatilă, iar Polly și Owen sunt obligați să se întrebe dacă percepțiile lor despre realitate și libertate sunt compatibile. Un spectacol despre dilemele dependenței digitale. Recomandat: +14 ani

Spectacolul Yen, o nouă reprezentație în cadrul Campaniei naţionale “Artiştii pentru Artişti”

În cadrul acestei campanii, Teatrul Anton Pann prezintă sâmbătă, 24 martie, de la ora 19.00, spectacolul YEN. Campania Națională ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI este un eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, campania vine în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor noştri pentru care scena rămâne o frumoasă amintire. 18 teatre din Bucureşti şi 31 teatre din ţară au programat deja pe tot parcursul lunii martie şi nu numai spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală. Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ