Miercuri, 14 Martie, de Ziua Prevenției, la Denta Clinic poți beneficia de 50% reducere la orice procedură de igienizare!

0
1343

Te-ai săturat să ai o respirație urât mirositoare? Ai dinții pătați, sensibili sau încărcați? Îți sângerează gingiile când îți periezi dinții? Dacă răspunsul tău este DA la cel puțin o întrebare, atunci soluția este la noi! Un periaj profesional cu detartraj și airflow realizat la 6 luni te ține departe de bolile parodontale! De aceea, miercuri, 14 martie, de #ZiuaPrevenției, la Denta Clinic poți beneficia de 50% reducere la orice igienizare (detartraj + periaj profesional + airflow). Nu mai amâna! Fără durere, viața este mai frumoasă! Programează-te ACUM la telefon 0751.895.390, sau pe www.dentaclinic.ro.


“Noi refacem zâmbete” Denta Clinic a apărut pe piața cabinetelor stomatologice vâlcene în august 2007, din dorința unui tânăr tehnician dentar (administrator Ciprian Deaconu), de a ajuta cât mai mulți vâlceni să își depășească problemele privind sănătatea orală. Condus de un spirit vizionar și ambiționat de contextul politico-economic extrem de favorabil (România tocmai aderase la Uniunea Europeană, se prezentau noi oportunități de aliniare la cultura medicală și la tehnologiile Occidentale, situația economică la nivel mondial era, încă, una înfloritoare), acesta a angajat primii medici stomatologi cărora le-a asigurat toată susținerea tehnologică și operațională, fiind prezent în permanență în mijlocul pacienților pentru a identifica noi modalități de apropiere de aceștia. În fond, Denta Clinic a fost gândit ca un concept family, în care să fie depășită bariera formalității, iar personalul medical să înțeleagă cu adevărat atât nevoile directe, cât și fricile și nevoile indirecte ale pacienților, cele generate tocmai de aceste frici. În același an, Ciprian Deaconu a decis să urmeze – alături de viitoarea sa soție – cursurile facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, putând astfel dobândi experiență nu doar în domeniul tehnic și în lucrul cu oamenii, ci și în practica efectivă a profilaxiei și tratamentului dentar. Anul 2013 este cel în care fondatorii Denta Clinic își schimbă statutul vis a vis de organizație, devenind Medici independenți (după ce șase ani lucraseră ca asistenți „mână dreaptă” pe lângă medicii clinicii). Deși au fost nenumărate încercări de expansiune și de implicare în societatea civilă, abia în 2017 viziunea managerului ia amploare. Apar două departamente noi, șapte membri se alătură echipei, o nouă clinică se constuiește. Astfel, în prezent, SC DENTA CLINIC SRL se află într-un puternic proces de dezvoltare, bazat în primul rând pe respectarea lozincii “Noi refacem zâmbete”, privită atât din punct de vedere tehnic, cât, mai ales, “spiritual” – prin implicarea directă și neobosită în problemele de ordin social ale comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ