Căldura primăverii se stinge pe zăpadă la Întrecerea Halbelor, doar la Ski Resort Transalpina, pe 17 martie!

0
2753

Până atunci, însă, duminică, 11 martie, în cadrul unui program mai amplu de activități intitulat generic “Weekendul copiilor la Ski Resort Transalpina”, sponsorii asigură 72 de premii pentru “Cupa Orange – Slalom uriaș copii” la Ski Resort Transalpina.


Zăpada se dă plecată greu de pe pârtiile de la Ski Resort Transalpina abia prin aprile-mai așa că Namstare.ro nu e de găsit acasă, ci pe munte, iar sub soarele arzător din după amiezile de primăvară, ewow leneveala cu halbă de bere rece la apreski-ul de la cota 1.850 m, unde Fery e de vină  chiar și când merge totul prea bine. Într-o după amiază ca asta a apărut și ideea unei întreceri de echilibistrică la coborâre pe pârtie cu halba de bere, și s-a prins în joc Tuborg, iar G.nex a zis că momentul e musai să fie imortalizat cum trebuie din toate unghiurile, și din aer și de pe pământ, 360! Ce-a ieșit? Păi prima ediție a Întrecerii Halbelor a avut loc în data de 8 aprilie 2017. Am zis 8? Așa am fi vrut noi, dar viscolul nu a fost de acord și a trebuit să așteptăm soarele să îl alunge până a doua zi. Dar și când l-a alungat … noi deja începusem să petrecem de o zi, așa că lăsăm mai mult filmările și fotografiile să vorbească!

Dacă ieșit așa de bine anul trecut întrecerea anul trecut, am zis să  repetăm și anul asta. Ba am luat aminte că nu e de joacă cu iarna nărăvașă, și acum are grijă și Merinito să ne încălzească, fie ea vremea oricât de capricioasă. Noi zicem că nu trebuie să lipsești pe 17 martie 2018 de la Ski Resort Transalpina pentru că ai toate șansele să le iei premiile sponsorilor, sau măcar berea ;)!

Filmul zilei e aici : https://www.youtube.com/watch?v=J50YizAPyqo . Din aplicație mobilă youtube sau VR puteți vedea și filmarea întrecerii în 360 aici:  https://www.youtube.com/watch?v=Zxej4bu-9io

Ne poți urmări aventurile aici: https://www.facebook.com/intrecereahalbelor/

LĂSAȚI UN MESAJ