Continuă petrecerile gratis la stomatolog oferite micuților pacienți la Denta Clinic. Joacă, distracție și… CADOURI!

0
1539

Cât de mult îți pasă de sănătatea copilului tău? Vrei ca acesta să aibă niște dinți sănătoși, pe care să îi îngrijească toată viața? Știm că răspunsul este DA! Tocmai din acest motiv suntem singura clinică stomatologică din Vâlcea care își propune să pregătească un viitor fără carii și proteze. Am creat astfel programul Denta Clinic Kids, în cadrul căruia copiii învață că dentistul NU este BAU BAU!


Cum facem asta? Prin joacă, distracție și… CADOURI! Astfel, dacă vrei să îți ajuți copilul GRATUIT să își îngrijească dințișorii în timp ce își trăiește la maxim copilăria, te așteptăm în fiecare zi de vineri la sediul nostru din Râmnicu Vâlcea – centru, Str. Calea lui Traian nr 135, Bl. N2, parter (pe gang, vis a vis de fostul 4People/Romtelecom), unde va beneficia AUTOMAT de: • Consultație GRATUITĂ; • Periaj Profesional GRATUIT; • Produse de igienă orală GRATUITE; • Pictură pe față; • Distracție și dansuri cu mascote… precum și de multe alte surprize! Intrarea se realizează pe bază de PROGRAMARE, în limita locurilor disponibile. Programări la tel: 0752.573.399 sau 0751.895.390 sau pe www.Facebook.com/DentaClinicKids, prin mesaj privat.

“Noi refacem zâmbete”

Denta Clinic a apărut pe piața cabinetelor stomatologice vâlcene în august 2007, din dorința unui tânăr tehnician dentar (administrator Ciprian Deaconu), de a ajuta cât mai mulți vâlceni să își depășească problemele privind sănătatea orală. Condus de un spirit vizionar și ambiționat de contextul politico-economic extrem de favorabil (România tocmai aderase la Uniunea Europeană, se prezentau noi oportunități de aliniere la cultura medicală și la tehnologiile Occidentale, situația economică la nivel mondial era, încă, una înfloritoare), acesta a angajat primii medici stomatologi cărora le-a asigurat toată susținerea tehnologică și operațională, fiind prezent în permanență în mijlocul pacienților pentru a identifica noi modalități de apropiere de aceștia. În fond, Denta Clinic a fost gândit ca un concept family, în care să fie depășită bariera formalității, iar personalul medical să înțeleagă cu adevărat atât nevoile directe, cât și fricile și nevoile indirecte ale pacienților, cele generate tocmai de aceste frici. În același an, Ciprian Deaconu a decis să urmeze – alături de viitoarea sa soție – cursurile facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, putând astfel dobândi experiență nu doar în domeniul tehnic și în lucrul cu oamenii, ci și în practica efectivă a profilaxiei și tratamentului dentar. Anul 2013 este cel în care fondatorii Denta Clinic își schimbă statutul vis-a-vis de organizație, devenind Medici independenți (după ce șase ani lucraseră ca asistenți „mână dreaptă” pe lângă medicii clinicii). Deși au fost nenumărate încercări de expansiune și de implicare în societatea civilă, abia în 2017 viziunea managerului ia amploare. Apar două departamente noi, șapte membri se alătură echipei, o nouă clinică se constuiește. Astfel, în prezent, SC DENTA CLINIC SRL se află într-un puternic proces de dezvoltare, bazat în primul rând pe respectarea lozincii “Noi refacem zâmbete”, privită atât din punct de vedere tehnic, cât, mai ales, “spiritual” – prin implicarea directă și neobosită în problemele de ordin social ale comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ