Les Elephants Bizarres și Șuie Paparude electrizează pârtiile de la Schi Resort Transalpina

1
5877

Vor mixa și alte nume de referință precum Blanilla, Golan, Dj Shiver, Waren și Zo. Pachet promoțional oferit de organizatori: trei zile skipass + trei nopți de cazare în Voineasa, cu prețuri începând de la 450 de lei/persoană.


Ski Resort Transalpina găzduiește în acest week-end (15-18 februarie) ediția a doua a ceea ce anul trecut a fost primul festival de ski&fun din Romania. Și de această dată, programul se anunță unul intens, cu două concerte outdoor susținute în zilele de vineri și sâmbătă de Les Elephants Bizarres, respectiv Șuie Paparude, branduri legendare în domeniu. De asemenea, programul cuprinde petreceri în aerul puternic ozonificat de la 1.850 m, precum și after party-uri la Căminul Cultural Voineasa, unde vor mixa alte nume de referință Blanilla, Golan, Dj Shiver, Waren și Zo. Stați liniștiți, rămâne “pe baricade” și Fery! 🙂 Vremea se anunță și ea excelentă pentru ski, snowboarding și distracție, în general, eventualele capricii ale vremii caracteristice de munte având slabe șanse de a pune în pericol buna dispoziție cu astfel de nume ce vor fi prezente la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat.

Sâmbătă, Cupa “Snow Fest Transalpina” la Slalom paralel

Practic, iubitorii combnației ski&snowboarding&fun pot considera evenimentul din acest sfârșit de săptămână de la Transalpina doar încălzirea pentru ediția a VIII-a Snow Fest, ce va avea loc între 24-31 Martie, în stațiunea Les 2 Alpes – Franța (anul trecut, peste 3.000 de români au participat la el)! Revenind la evenimentul SRT, antrenul muzical va fi completat și în această ediție de inedite competiții de acrobații cu schiurile și snowboardurile. Totodată, sâmbătă, 17 februarie, este programat și un concurs de Slalom paralel adulți – Cupa “Snow Fest Transalpina” (detalii despre înscriere pe https://www.facebook.com/SkiResortTransalpina). Cum anul trecut afluxul de iubitori ai distracției și relaxării la munte a fost impresionant (mii de participanți din țară și străinătate, chiar și din Brazilia) administratorii Ski Resort Transalpina au pregătit și un pachet ce include trei zile skipass (vineri, sâmbătă și duminică) + trei nopți de cazare (joi, vineri și sâmbată) în Voineasa, cu prețuri începând de la 450 de lei/persoană. Pagina de Facebook a evenimentului este accesibilă la adresa https://www.facebook.com/events/1762320987395046. Detalii pachete cazare pe: http://www.snow-fest.ro/alte-iesiri/preview-days-ski-resort-transalpina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ