HCM Râmnicu Vâlcea, învinsă fără drept de apel în Sala “Traian” de CSM Bistrița

0
1792

Duminică, 11 februarie, HCM Râmnicu Vâlcea a pierdut al doilea joc consecutiv în Liga Florilor, de data aceasta pe teen propriu, 21-26 (9-13 la pauză) cu CSM Bistrița. Joi, 8 februarie, sportivele antrenate de Aurelian Roșca au pierdut în Polivalenta din Bănie cu 25-22 (13-7 la pauză) în fața SCM Craiova, căreia i-a cedat locul secund în campionat.


După etapa de duminică (a XVI-a), HCM rămâne pe locul 3 și păstrează în continuare șanse mari de a evolua în Cupa EHF, însă pasul greșit de pe teren propriu a relansat lupta pentru locurile de cupă europeană. Deși au fost susținute de o o sală “Traian” plină, handbalistele de la Râmnicu Vâlcea au făcut cel mai slab meci din acest campionat și au fost conduse pe întreaga durată a partidei. “Principalul” Aurelian Roșca (în foto – sursa Florin Buharu, facebook.com/Handbal365) recunoaște că obiectivul de accedere în cupele europene este pus sub semnul întrebării acum și acuză numeroasele ratări ale elevelor sale. “Sunt trei puncte foarte importante pierdute în economia campionatului. Nu este o scuză că am jucat două meciuri în trei zile, ne-am creat foarte multe ocazii, dar am ratat enorm. Cu această înfrângere, obiectivul nostru este pus sub semnul întrebării. Încercăm să batem în deplasare la contracandidate, în următoarele meciuri” a declarat antrenorul HCM. Din etapa actuală au mai rămas de disputata partidele U Cluj – Corona Brașov (luni, 12 februarie), HC Zalău – Rapid USL Metrou București (joi, 15 februarie), CSM București – Măgura Cisnădie (joi, 15 februarie) și CSM Slatina – SCM Craiova (amânat pentru miercuri, 21 februarie, din cauza partidei din EHF a criovencelor). Următoarea etapă este programată pe 24 februarie, HCM urmând a evolua tot pe teren propriu cu Dunărea Brăila, ocupanta locului 7 în clasament.

Program complet etapa a 17-a (24 februarie): Rapid USL Metrou București – CSM București; HCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila; CSM Bistrița – CSM Slatina; SCM Craiova – U Cluj; Măgura Cisnădie – Danubius Galați; CSM Roman – AHCM Slobozia; Corona 2010 Brașov – HC Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ