SCM Craiova – HCM Râmnicu Vâlcea, șocul etapei la handbal feminin

0
1921

Partida dintre ocupantele locurilor 2 și 3 din clasamentul Ligii Florilor e transmisă în direct, de la ora 17.30, pe TVR HD.


SCM Craiova și HCM Râmnicu Vâlcea se vor întâlni joi, 8 februarie, partidă care încheie etapa a 15-a din Liga Florilor, un adevărat derby al Olteniei, dar și pentru Europa, la handbal feminin. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Bănie și va începe la ora 17.30, fiind transmis în direct pe TVR HD. Confruntarea pune față în față echipele de pe locul doi (HCM Râmnicu Vâlcea) și trei (SCM Craiova), despărțite de trei puncte în clasament, dar și formațiile cu cele mai bune apărări, conform statisticilor. Jucătoarele craiovene au o stare de spirit excelentă după victoria de senzație obținută pe teren propriu cu Brest, în weekend, în Cupa EHF. O stare de spirit bună au, însă, și sportivele antrenate de Aurelian Roșca, ele venind după o impresionantă serie de 11 partide consecutive încheiate cu victorie în campionat.

În cadrul aceleaiși etape, un meci important pentru ierarhia finală a reprezentantelor României în cupele europene are loc azi, miercuri 7 februarie, de la ora 18.00, la Cisnădie, între ocupantele locurilor al patrulea, formația locală Măgura și al cincilea, HC Zalău antrenată de reputatul Gheorghe Tadici. Celelalte rezultate înregistrate în această etapă sunt: CSM Roman – CSM București 25-29; CSM Bistrița – HC Dunărea Brăila 23-23; AHCM Slobozia – CSU Danubius Galați 22-21; ASC Corona 2010 Brașov – CSM Slatina 27-30 (surpriza etapei) și CS Rapid USL Metrou București – Universitatea Cluj 28-27.

LĂSAȚI UN MESAJ