ALDE Vâlcea, orgasm de tip BDSM cu o mașină de cusut OEKAKI cu 50 de programe de guvernare. Asta… Funcționare (?)

0
6110

Adevărații liberali din Vâlcea, reprezentanții ALDE, au făcut rahatul ghem, s-au fotografiat cu el și l-au împrăștiat online, tare mândri de ispravă. Au donat o mașină de cusut (nu oricare, ci una Toyota, că sună bine la prostime, dacă are și roți n-au zis nimic) Centrului medico-social de la Lădeşti. Hai, că gestul nu e rău, deși derutatul Dumitru Lovin putea să-l facă singurel (chiar și la etatea aceasta), chiar intim și, mai ales, fără să apeleze la salariul proaspăt crescut cu 800 de lei de Guvern pentru…. nimic. Opinie de tip pamflet, dacă sunteți de acord: adevărații liberali (eprubetă, ne-eprubetă, ei așa se marketează, sic!) continuă la Vâlcea swingul aiuritor cu social-democrații pe teme doctrinare și laolaltă arată că lucrează. Ce anume serios și pentru ce comunitate, dracu știe!


Veniturile lunare, repetăm, lunare, însumate ale celor șapte persoane care apar în poznă, depășesc valoarea de piață a “produsului” cu care s-au gândit (mult, se vede treaba) să vină în sprijinul insituției social-medicale din comuna Lădești.

Dai mașina de cusut, ușor-ușor te faci cunoscut. Prost, deștept, ce mai contează? Bască să ai!

Pentru conformitate, prezentăm o ofertă “la liber” de pe emag.ro (dacă tot e publicitate gratis, să fie). Căutați pe emag, e efort privat, liberal al celor de la site. Vă spun doar că produsul nu costă mai mult de 2.400 de lei second hand, în foarte bună stare de funcționare. Tot pentru conformitate, prezentăm și ce aruncă gazeta de perete a formațiunii (a se citi departamentul de comunicare) preluată de câteva canale locale năimite, în spațiul public: “Titlu: Reprezentanţii ALDE au donat o maşină de cusut profesională Centrului medico-social de la Lădeşti. TEXT: După ce, recent, a aflat că centrul de asistenţă medico-socială coordonat de directorul Sabin Dragnea şi Romulus Mateescu are mare nevoie de o maşină de cusut profesională, deputatul Dumitru Lovin, preşedintele ALDE Vâlcea, a decis să dea o mână de ajutor, iar sâmbătă, împreună cu Elena Caplea, Mihai Niţescu, George Guţui şi Gigi Hodorog, s-a dus la Lădeşti (narațiunea sună asemănător cu anumite pasaje din Biblie – n.r.) pentru a dona un televizor (pe bune?!? – n.r.) şi un echipament Toyota Oekaki 50G cu 50 de programe. Maşina de cusut marca (ahahaha! – n.r. și a vecinilor de palier) Toyota a fost montată (uriaș efort cu un echipament de asemenea complexitate – n.r.) în clădirea în care funcţionează spălătoria (pe bune?!? – n.r.) şi urmează să fie folosită pentru cei aproape 60 de beneficiari găzduiţi de instituţie. Plăcut impresionaţi de gestul reprezentanţilor ALDE (bis! ahahaha! – n.r. etc), directorii centrului le-au mulţumit acestora şi le-au oferit un ceai cald, după care le-au arătat condiţiile oferite bătrânilor. «La Lădeşti, există aproape 60 de beneficiari, dintre care 7-8 nu au niciun venit sau familie (e opțional, ori venit, ori plecat – n.r.). Conducerea centrului şi personalul fac o treabă extraordinară (vde, miroase – n.r.) şi i-am felicitat pentru asta. Nu au o misiune uşoară (nu e frumos să-i dați de gol, acest articol ar trebui să vă convingă să-i îndemnați să-și facă treaba pentru care sunt plătiți din bani publici – n.r.) şi se confruntă cu destul de multe greutăţi. Sperăm însă că şi alţi oameni de bine (ce, rahat, tot “oameni de bine”? Parcă suntem în 2018, nu în 1989 – n.r.) le vor da o mână de ajutor. Spre exemplu, acum, în curtea instituţiei, ar fi nevoie de o recondiţionare (wtf?!? – n.r.) a aleilor, iar acest lucru îl poate face un constructor cu 2-3 roabe de asfalt (vine constructorul, cu 2-3 roabe ale lui Dumnezeu și rezolva treaba instituției – n.r.)», au declarat membrii ALDE (în cor, sau a citit domnul deputat Dumitru Lovin mesajul comun scris de altcineva? – n.r.). SEMNAT: Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media”. Concluzie: hm! Să vă fie de bine! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ