Ramona Farcău a vândut bilete pentru Gala Campioanelor – Oltchim 2010 chiar la Sala Sporturilor “Traian”  

0
2506
Vineri, 21 iulie, Ramona Farcău, amfitrioana Galei Campioanelor – Oltchim 2010, care va avea loc pe 5 august la Râmnicu Vâlcea, a fost prezentă la Sala Sporturilor Traian. Recent retrasă din activitate, fosta mare handbalistă a vândut personal 200 de bilete pentru evenimentul amintit şi a oferit fanilor, autografe, zâmbete şi a depănat împreună cu ei amintiri plăcute din perioada de glorie a marii echipe campioane a României. Preţul unui bilet pentru Gală este unul modic, 15 lei, la partida demonstrativă cu actuala HCM Râmnicu Vâlcea confirmând participarea toate jucătoarele care în 2010 au ajuns în finala Ligii Campionilor, pierdută în fața danezelor de la Viborg. Alături de Ramona, Steluța Luca, Luminia Huțupan sau Narcisa Lecușanu speră să joace din nou în faţa unor tribune pline pe 5 august.
 
“Chiar dacă în prim-planul evenimentului din 5 august este echipa de aur a Oltchimului, dorim sa mulțumim clubului HCM Râmnicu Vâlcea pentru implicarea în organizarea Galei Campioanelor – Oltchim 2010. Mulțumim domnului președinte Petre Berbecaru și dorim mult succes, ]n noul sezon competițional, echipei HCM Râmnicu-Vâlcea. Valcea respira handbal!”, au postat coorganiyatorii de la RFH Sports&Management pe propria pagină web. Biletele pot  fi procurate şi online accesând www.rfhsport.ro.
Ramona Farcău a cunoscut consacrarea la HC Zalău, echipă de unde s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, alături de care a câștigat Cupa Cupelor și a ajuns în finala Cupei Campionilor Europeni. Fosta extremă a evoluat ultima dată în eșalonul inferior, la Dinamo București. “Pe 5 august este meciul meu de retragere, dar în același timp se vrea să fie un moment de a ne bucura de ceea ce a fost Oltchim, echipă finalistă a Champions League 2010 și un prilej de bucurie pentru întâlnire a tuturor fetelor, a staff-ului. Am ceva emoții că mă aflu aici, probabil se vor accentua pe zi ce trece și punctul culminant o să fie pe 5 august. Aici m-am simțit ca acasă, întâlnirea cu fanii o să fie deosebită, aici am avut cel mai frumos public. Abia aștetăm să retrăim acele emoții. Pe vâlceni îi aștept cu drag la sală. Sper să iasă un meci frumos pentru toată lumea, ar fi frumos să fie tribunele pline”, a declarat Ramona.

LĂSAȚI UN MESAJ