Aniversare DAMILA: 25 de ani

0
3709

DAMILA a marcat printr-o ceremonie aniversară împlinirea a 25 de ani de activitate pe piaţa materialelor de construcţii. La evenimentul desfăşurat în data de 25 mai au participat clienţi, furnizori, instituţii financiare şi societăţi de asigurare, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. Un număr de 350 de parteneri Damila, din ţară şi din străinătate, au onorat invitaţia de a lua parte la acest eveniment special.

Concepută ca o afacere de familie specializată în comerţul cu materiale de construcţii, DAMILA a fost fondată în anul 1992, în localitatea Măciuca din judeţul Vâlcea. În cei 25 de ani de activitate, compania are investiţii finalizate de circa 17 milioane de euro în capacităţi de producţie, depozite, magazine şi showroom-uri, precum şi în facilitati de logistică, toate menite să ofere încredere partenerilor şi salariaţilor săi.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul domnul Dan NIŢU, administrator şi fondator al societăţii Damila, doamna Mihaela ROVENŢA, director general adjunct în cadrul companiei şi domnul Valentin Cismaru, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Râmnicu Vâlcea.

Cu această ocazie au fost prezentate performanţele şi obiectivele companiei, structura cifrei de afaceri, activitatea de producţie de plasă sudată, plasă sudată zincată, plasă zincată împletită, ţiglă metalică şi accesorii, tablă zincată profilată, fasonare oţel beton, carcase din oţel beton, precum şi structura şi rezultatele celor patru divizii comerciale: produse metalurgice, finisaje şi instalaţii, sisteme de învelitori, materiale de construcţii.

“De-a lungul anilor ne-am dezvoltat în direcţia producţiei de materiale pentru construcţii şi am adăugat domenii complementare de activitate. Ca de fiecare dată, ne-am bazat pe suportul dumneavoastră, furnizori şi clienţi, parteneri în drumul companiei Damila spre următorul sfert de secol. Cu toată sinceritatea vă spun, că mă bazez pe parteneriatul nostru. Vă sunt recunoscător pentru toţi aceşti ani în care am colaborat şi ne-am susţinut reciproc. Privesc cu multă încredere viitorul, tocmai fiindcă am siguranţa, că am în jurul meu oameni de calitate şi de cuvânt. În urmă cu 25 de ani am vizat atât stabilitatea familiei noastre cât şi bunăstarea comunităţii unde ne-am înfiinţat, localitatea Măciuca şi a comunităţilor unde urma să ne dezvoltăm. Printre acestea, municipiul Râmnicu Vâlcea, locul în care se află sediul administrativ al companiei Damila. Ne-am urmat acest vis investind în toate aceste comunităţi, dezvoltând noi afaceri în interiorul cărora să se poată realiza profesional şi social sute şi sute de oameni. Suntem acum o companie care se întinde, prin punctele sale de lucru, de-a lungul şi de-a latul judeţului şi al regiunii în care operăm. Visăm în continuare la noi şi noi dezvoltări.” (Dan NIŢU, director general)

LĂSAȚI UN MESAJ