CJ Vâlcea va construi o clădire nouă pentru Ambulatoriul de la Maternitate!

0
884

● Fonduri europene nerambursabile – Clădire nouă, cu trei etaje, în curtea Maternității ● Cabinete medicale, săli de așteptare moderne, aparatură medicală performantă

“Astăzi, am depus proiectul pentru o nouă investiție pe care o vom realiza, din fonduri europene, pentru SĂNĂTATEA vâlcenilor. Este vorba despre extinderea Ambulatoriului de la Maternitate, prin construirea unei noi clădiri cu 3 etaje, cu o suprafață de 1.270 mp, în care vor funcționa 8 cabinete medicale cu spații auxiliare. Proiectul, în valoare de aproape 5 milioane euro, mai cuprinde și dotarea cu mobilier și aparatură medicală de înaltă performanță: ecografe, aparate EKG, turn endoscopie digestivă și colonoscopie, monitoare funcții vitale etc”, a declarat președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Pentru implementarea acestui proiect, vom accesa o finanțare europeană prin Programul Sănătate, astăzi fiind încărcate în platformă documentațiile în vederea obținerii finanțării. De asemenea, avem în licitație de proiectare, obiectivul de investiții ce cuprinde modernizarea în integralitate a clădirii Maternității vâlcene, în care vom investi cca 12 milioane euro din fonduri europene.Facem tot ce ține de noi, cu bună-credință, pentru ca vâlcenii să beneficieze de servicii medicale de înaltă calitate și adaptate nevoilor lor”, a mai spus șeful CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ