Lucrările la noua clădire a Policlinicii SJU au fost finalizate. În scurt timp, CJ Vâlcea demarează licitația pentru noul bloc operator

0
949

Vineri, 17 mai, președintele Cosniliului Județean Vâlcea Constantin Rădulescu a verificat finalizarea lucrărilor la cea mai importantă investiție finanțată de instituție în dezvoltarea și modernizarea infrastructurii de sănătate, ambulatoriul nr. 2 de la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.

“Ultima verificare, înainte de recepția lucrărilor! Am revenit astăzi, 17 mai, în noua clădire construită pentru extinderea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, ale cărei lucrări s-au finalizat și urmează să fie recepționate. Este vorba de prima clădire de spital construită, după Revoluție, în Râmnicu Vâlcea, un proiect în care am investit cca 3,9 milioane euro din fonduri europene. Investiția a presupus reabilitarea policlinicii vechi, precum și extinderea acesteia, prin construirea unui nou corp de clădire. Noul imobil a fost utilat și dotat cu aparatură necesară desfășurării activității Ambulatoriului, respectiv: ecografe, defibrilatoare, aparate EKG, mese kinetoterapie, etc. Le mulțumesc tuturor celor care au muncit la acest proiect, constructorului și colegilor din Consiliul Județean. (…) Noi, CJ Vâlcea, continuăm investițiile în spitalele aflate în coordonare, pentru a le oferi vâlcenilor servicii medicale de înaltă calitate, iar cadrelor medicale condiții bune de lucru. În scurt timp, demarăm procedura de licitație pentru construirea celei de-a doua clădiri – noul bloc operator, la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, un proiect cu o valoare de 7,2 milioane de euro”, a explicat Constantin Rădulescu..

LĂSAȚI UN MESAJ